Inspiratie nodig voor je toilet? 4 tips

Het toilet is misschien niet de ruimte waar je de meeste aandacht aan besteedt bij het inrichten van je woning. Toch kan het zeker de moeite waard zijn om eens wat verder te kijken naar je mogelijkheden. Want ook van het toilet kun je een zeer mooie ruimte maken. Alleen al als je kijkt naar raamdecoratie zijn er heel wat mogelijkheden: een rolgordijn op maat is een van de manieren waarop je zowel privacy als sfeer creëert. Hier vind je 4 tips waarmee je meer inspiratie krijgt voor de inrichting van het toilet.

Tip 1: Ontdek je opties bij Inhuisplaza

Een van de manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat het toilet een mooie ruimte wordt, is door de toevoeging van raamdecoratie. Raamdecoratie kan ervoor zorgen dat een ruimte veel meer sfeer krijgt. Zo kun je spelen met verlichting en daarnaast kun je met raamdecoratie ook de nodige privacy creëren. Bij inhuisplaza.nl zie je niet alleen het complete aanbod, maar kun je ook altijd terecht voor advies.

Tip 2: Plissegordijnen: perfect voor het toilet

Om nog maar even in de sferen van raamdecoratie te blijven: niet alleen een rolgordijn op maat kan sfeer geven. Ook als je kijkt naar plissegordijnen is dit zeer geschikt voor het toilet. Deze gordijnen zijn op meerdere manieren inzetbaar, geven genoeg privacy en zijn daarnaast ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt op deze manier een mooie ruimte creëren.  

Tip 3: Mooie tegels voor een unieke sfeer

Een andere manier waarop je een mooi toilet kunt creëren is door te kiezen voor mooie tegels. Tegels hebben een groot effect op de sfeer, maar ook op de ruimte. Want glanzende tegels zijn bijvoorbeeld een goede keuze wanneer je een kleine ruimte groter wilt laten lijken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om matte en glanzende tegels met elkaar te combineren voor een uniek effect. Natuurlijk zijn er ook veel tegels met een mooie print: dit geeft een bijzonder accent aan de ruimte.

Tip 4: Accessoires als afwerking

Net als in andere ruimtes in huis maken accessoires ook je toilet af. Denk bijvoorbeeld aan praktische producten als een wc-borstel of toiletrolhouder. Maar ook een mooie zeeppomp, een klein plantje of een schilderijtje aan de muur maken een ruimte compleet en zorgen ervoor dat het toilet helemaal af is. Het hoeft dus niet veel moeite te kosten om een mooi toilet te creëren. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten