In 5 eenvoudige stappen een tekst sticker maken.

Wil je voordelig tekst sticker laten maken en weet je niet precies waar je moet beginnen? Wij maken sturen je in de juiste richting en ontdek het in 5 simpele stappen!

Goedkoop een sticker met tekst laten maken

Laat jouw boodschap letterlijk blijven plakken met een tekst sticker. Een sticker met een vrijstaande tekst laten maken is een simpele manier om jouw boodschap over te brengen en dat kan op verschillende ondergronden. Ben je op zoek naar een mooie tekst muursticker, misschien een auto sticker met jouw bedrijfstelefoonnummer of een simpel huisnummer voor op jouw brievenbus? Welke tekst sticker je ook wilt te laten maken en voor welk doeleind in dit artikel leggen we je in slechts enkele stappen uit hoe je stickers met eigen tekst kan ontwerpen én bestellen!

Stap 1: Bepaal de maximale afmeting van de stickers

Voordat we beginnen met het opmaken van onze tekst stickers willen we natuurlijk eerst weten hoe groot onze tekst maximaal mag worden. Zoek dus je rolmaat en notitieblokje erbij en ga naar de auto, muur, boot of wat voor object dan ook dat je wilt beplakken met de tekst stickers. Meet vervolgens het te beplakken gebied op en noteer de maximale breedte en maximale hoogte.

Stap 2: Online tekst stickers maken

Nu we het maximale formaat weten van de te maken stickers met tekst kunnen we starten met het maken van de tekst stickers. Hiervoor gaan we naar onze online ontwerp tool.

Tekst stickers maken

Niet schrikken van het grote aantal opties dat je ziet. Tekst stickers ontwerpen is veel makkelijker dan het lijkt!

Stap 3: Voer de gewenste tekst in

Vul om de beginnen jouw gewenste tekst in. Wanneer je dit gedaan hebt zie je als het goed is deze tekst direct verschijnen in het voorbeeld. Je kunt zelfs meerdere regels tekst ingeven als je een sticker wilt met meerdere regels tekst. Kijk nu werk lettertype het beste bij jouw sticker past. Ze hebben veel verschillende standaard lettertypes, als er niets voor jou tussen zit kun je zelf ook nog lettertypes toevoegen. Een goede website voor gratis lettertypes is fonts.google.com.

Wanneer je het juiste lettertype hebt, kijk dan even goed naar het formaat van jouw tekst sticker. De afmeting kan namelijk veranderen als je een ander lettertype selecteert.

Stap 4: Kies jouw kleur en afwerking

Wanneer je klaar bent met bovenstaand kun je jouw gewenste kleur ingeven. Er is een breed assortiment aan verschillende kleuren en afwerkingen voor jouw stickers. Zelf metallic goud en fluoriserend. De stickers van Stickey gaan erg lang mee en zijn uitermate geschikt voor buitengebruik zoals voor autos en boten.

Stap 5: Helemaal klaar

Check nog even of alles is zoals je het wilt hebben en of de stickers het juiste formaat hebben. Wanneer je de stickers binnen hebt en wilt gaan opplakken is het raadzaam om deze video tutorial te volgen!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten