VL Wonen
Woningen

Hulp en advies van een elektrische storingsmonteur

Hulp en advies van een elektrische storingsmonteur!

Vraagt u zichzelf wel eens af wat een elektriciteit storingsmonteur doet en hoe zijn dag verloopt? Bij storingen zijn Spoed Elektriciens 24/7 bereikbaar. Elektricien Veenendaal heeft hiervoor opgeleide technici in dienst. Elektra storingsmonteurs zijn gecertificeerd en kunnen zowel op afstand als persoonlijk hulp bieden.

Er werd op gewezen dat de werkzaamheden niet alleen ad hoc werden uitgevoerd door de heer Harold Klaassen. Tijdens zijn tijd als monteur werkte hij in een team met collega’s op verschillende niveaus. Hierdoor hebben zijn collega’s met jarenlange ervaring hem veel bruikbare inzichten gegeven. Hoewel ze dezelfde certificering hadden, speelden ervaring en inzicht een cruciale rol. Dit krijg je door op alle niveaus in de elektrotechnische branche te werken.

Zijn werk stopt niet alleen bij pechhulp; hij houdt zich ook dagelijks bezig met onderhoud. Want voorkomen is beter dan genezen! In nieuwbouwwoningen met een diversiteit aan apparaten met een hoog stroomverbruik, maar ook in bedrijven met veel machines. Door een te hoog stroomverbruik kunnen installaties uitvallen.
Het eerste wat hij ’s ochtends doet, is het inspecteren van bedrijfspanden en, op verzoek, particulier vastgoed. Tijdens deze onderhoudsronde dient de klant altijd een reparatieverzoek in met een vraag of advies op maat. Elektriciens van spoedeisende hulp plannen geen reparaties in en komen telefonisch langs. Recente berichten in het koudere binnen. Kerstversiering, stekkerdozen en overbelaste elektriciteitsgroepen kunnen voor problemen zorgen, wie had dat gedacht?

Het belangrijkste aspect van zijn baan als storingsmonteur elektriciteit is zijn vermogen om snel ter plaatse te zijn. Hij heeft kenmerken als stressbestendigheid en flexibiliteit zowel als persoon als als professional. Het is ook belangrijk om empathie te hebben voor de klant. Als iemand in paniek is, moeten ze volledig op hem en zijn vaardigheden en kennis vertrouwen.

Elektricien Veenendaal is trots om met trots de ondersteuning en het advies van elektricien storingsmonteurs te kunnen bieden.

 

https://veenendaal-elektricien.nl/