Wonen in een appartement

Hulp bij uw hypotheek zonder eigen geld

VL wonen

Bij Lex Wonen helpen wij u graag bij het verkrijgen van een hypotheek zonder eigen geld. Wilt u bijvoorbeeld graag een huis kopen zonder uw eigen geld in de hypotheek te steken? Of wilt u graag een hypotheek aanschaffen samen met uw ouders? Beide is zeker mogelijk. In dat geval gaan wij graag samen met u om de tafel om uw mogelijkheden te bespreken. 

Lex wonen: een huis kopen zonder eigen geld

Bij Lex Wonen helpen wij u graag bij het kopen van een huis zonder eigen geld. Men denkt vaak het per se nodig is om veel spaargeld te hebben om aan een hypotheek te kunnen kopen. Toch is het mogelijk om zonder spaargeld een hypotheek te krijgen als u een woning aankoopt onder de bepaalde marktwaarde. Op onze website vindt u een formulier waarbij wij kunnen bepalen voor hoeveel u een huis kunt krijgen zonder een eigen inbreng. Hierbij vragen wij om het bruto jaarinkomen van de aanvrager en een eventuele tweede aanvrager. Ook is het hierbij belangrijk dat u aangeeft waar u een woning zoekt en uiteraard uw e-mailadres zodat wij het rapport u kunnen toesturen. 

Een huis kopen samen met uw ouders

Het is ook mogelijk om een huis te kopen samen met uw ouders of eventuele andere familieleden. Er mogen hierbij maximaal vier personen in één hypotheek en iedereen is verantwoordelijk voor het bedrag van de hypotheek. Echter moet het wel voor iedereen de eerste hypotheek zijn. Wij bereken graag de hoogte van uw hypotheek. Dit kunnen wij voor u doen als u de volgende gegevens aan ons doorgeeft: het bruto jaarinkomen van de eerste aanvrager en de bruto jaarinkomens van de eventuele tweede, derde en vierde aanvrager. Het jaarinkomen is inclusief al het vakantiegeld. Ook moet u aan ons doorgeven hoeveel u denkt nodig te hebben voor de hypotheek, of een andere woning nog moet worden verkocht en eventuele wensen. Houdt er rekening mee dat de woning ook daadwerkelijk bestemd is om met zijn allen onder dit dak te gaan wonen, het mag dus niet worden gebruikt als eventueel kantoor of winkel.