Hoe ga jij om met je telefoon?

De mobiele telefoon heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Er verdwijnen steeds meer overbodige knopjes en je kunt er steeds meer mee. Een paar clicks op je telefoon en je bereikt zaken aan de andere kant van de wereld. De mogelijkheden voor telefoons zijn eindeloos en ze zullen zich steeds meer ontwikkelen. Hoe gebruikt men tegenwoordig zijn telefoon? Zorgen deze ontwikkelingen voor een telefoonverslaving?

 

Populariteit

 

Het gebruik van telefoons is afgelopen jaren erg veel gestegen. Kinderen krijgen op een jongere leeftijd telefoons en leren er zelfs op school mee om te gaan. Alle mogelijkheden die men tegenwoordig heeft met de telefoon is zo goed als eindeloos. Je zou een hele dag in kunnen vullen met de mogelijkheden op je telefoon. Zo kan je een virtuele wereldreis maken of de hele film series kijken van de MCU (Marvel Cinematic Universe). Het percentage dat zichzelf telefoonverslaafde durft te noemen stijgt ook erg veel. Zo geeft een onderzoek aan van RTL-nieuws aan dat ongeveer 80% van de smartphone gebruikers verslaafd is aan zijn of haar telefoon.

 

Uiterlijk

 

Ongeveer 20 jaar geleden had men nog een kleine smartphone met een nog kleiner schermpje en soms zelfs een antenne om bereik te krijgen. Tegenwoordig zijn de telefoons een stuk groter en bestaat bijna de hele telefoon uit beeldscherm. Om onze telefoon te beschermen omringen we het met het meest creatieve telefoonhoesje. Je kunt op je telefoon ook een achtergrond instellen. Deze kan bestaan uit elke mogelijke foto die gevonden kan worden op het internet of een prachtige foto die je zelf hebt gemaakt. Een van de grootste merken die het uiterlijk van de telefoon drastisch heeft doen veranderen, is Apple. Veel ontwerp ideeën van Apple zijn overgenomen en hebben gezorgd voor grote telefonische evoluties. Echter moeten we niet vergeten dat de grootste concurrent van Apple, Samsung, hier ook een grote rol in speelt.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten