Heathen Mead verzendt snel en veilig de heerlijkste mede

Liefhebbers van mede vinden deze drank bij Heathen Mead

Sinds 2015 zorgen Björn en Elvira van Heathen Mead ervoor dat mede beter in Nederland verkrijgbaar is. In hun webshop bestelt u de beste mede voor een aantrekkelijke prijs. Verzending en service zijn bij de twee drijvende krachten achter dit bedrijfje in uitstekende handen, zodat u na bestelling snel kunt genieten van dit smaakvolle drankje, dat populair was bij de Vikingen en de Friezen.

Een zoet, alcoholisch godendrankje

Honing, water en gist zijn de drie bestanddelen van mede, dat onterecht ook wel honingwijn wordt genoemd. Met wijn heeft het drankje echter niets te maken, er zitten namelijk geen druiven in. De natuurlijke suikers uit de honing veranderen deels in alcohol, dus mede is wel een alcoholische versnapering. De oudere mededranken hebben een rijkere smaak en net als bij wijn heeft u de keuze uit droge en zoete mede. Hoe zoet de mede is, hangt af van de honingsoort die ervoor gebruikt is. Veel oude volken beschouwden de zoete drank als een geschenk van de goden. Zodra u het drankje proeft, dan begrijpt u waarom.

De beste hoorns en mede kopen

Wilt u een keer mede kopen voor bij het kampvuur of gewoon voor een knusse avond op de bank? Heathen Mead verkoopt alleen mede van de hoogste kwaliteit en wil er graag voor zorgen dat u een tevreden klant wordt. Ook voor andere producten die populair waren bij de Vikingen en volken die eeuwen geleden leefden, kunt u bij deze goed gesorteerde webwinkel terecht. Neem de stoere koeienhoorns, waarmee u zich in vroegere tijden waant als u uw mededrank, cider of bier drinkt. De hoorns van Heathen Mead zijn uiteraard afkomstig van gecertificeerde handelaren.

Bent u een ervaren medeliefhebber of gaat u dit honingdrankje voor het eerst proeven? Heathen Mead biedt mede in diverse smaken. Van naturel tot cayennepeper en van kers-en-chili tot heidehoningmede, geniet met volle teugen van dit heidense drankje!

https://heathenmead.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten