Goedkope opknapbeurt voor je badkamer

VL wonen

Een van de eerste puntjes op de to do lijst wanneer je een nieuw huis koopt of verbouwt, is vaak het onder handen nemen van de badkamer. Aangezien je je er dagelijks moet wassen en verzorgen, is het belangrijk om een badkamer te hebben die mooi in orde en proper is. Met alle sanitaire benodigdheden is het niet bepaald goedkoop om een nieuwe badkamer te laten zetten. Maar het is sowieso leuk (en soms nodig) om de badkamer een goede opknapbeurt te geven. In dit artikel kan je lezen hoe je dat op een goedkope manier kan doen!

Alles weer brandschoon

De badkamer een grondige schoonmaakbeurt geven, kan ze er weer als nieuw laten uitzien. Met een sopje van schoonmaakazijn en warm water kan je de kalkaanslag op de badkamertegels verwijderen. Daarna de badkamertegels schoonmaken met soda en groene zeep, zal ze ontvetten en reinigen. Met een oude tandenbostel en bleekmiddel kan je ook de voegen schoonmaken. Zo krijg je stralende tegels! Voor de douchebak, het bad en de wasbakken kan je best een ontkalker gebruiken en er daarna nog eens overgaan met allesreiniger en warm water. Het zal al een heel verschil maken als de badkamer volledig brandschoon is!

Kijk in de spiegel

Spiegels kunnen een ruimte optisch helemaal anders laten lijken. Door de spiegels te veranderen, er bij te plaatsen of net weg te doen, kan je de ruimte heel anders maken. Bovendien kan je dan ook handiger je make-up doen en je outfit checken.

It’s in the details

Je kan de badkamer er veel leuker laten uitzien door enkele details te veranderen. Je kan de kranen en de handvatten van de kastjes veranderen om een andere stijl te creëren. Ook decoratie kan een groot verschil maken. Zoek een leuke badmat, zet wat aangepaste plantjes op de kast en kies wat leuke decoratie items uit.

https://voegxpert.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten