Geef je schutting kleur met een tuinposter

VL wonen

Geef toe, van de meeste tuinschuttingen word je niet echt vrolijk. Vaak oerdegelijk maar ook oersaai. Gelukkig heb je nu ook een alternatief. Opteer voor tuinposters van 123TuinPoster en verfraai je tuin met een tuinposter met frame of tuindoeken die je tuin een heel eigen look en feel geven.

Maak een keuze uit ontelbare tuinposters met de meest diverse thema’s of laad je eigen foto op. Zo bekom je een unieke tuindoek die jouw tuin de uitstraling geeft die je wil en je saaie schutting personaliseert. De buren en familie zullen met verstomming geslagen zijn als ze de tuinposter met eigen gekozen foto opmerken. Geloof ons dat het een onderwerp van gesprek zal zijn en dat ze binnen de kortste keren ook een eigen tuindoek zullen willen.

 

Tuinposters op maat en naar elke smaak

Surf naar de site en maak een keuze uit  een ruime waaier aan tuinposters. Kijk ook eens naar de tuinposter aanbiedingen en acties want er zijn altijd wel zaakjes te doen. Wist je trouwens dat alle tuinposters op maat te verkrijgen zijn en dit tot op de centimeter nauwkeurig. Voor elke tuin, groot of klein, zijn er dus mogelijkheden en op een zomerse avond word je tuin nog aangenamer om in te vertoeven. Laat je creativiteit de vrije loop en selecteer net die foto voor je tuindoek die je tuin dat tikkeltje extra geeft. 

 

Ontelbare mogelijkheden om je tuindoek te bevestigen

Deze unieke tuindecoratie valt overigens makkelijk te monteren. Er zijn verschillende opties om de tuinposters te monteren. De tuinposters zijn verkrijgbaar met een aluminium of houten frame maar je kan de tuindoeken ook krijgen met ringen. Zelfs een zelfklevend tuindoek behoort tot de mogelijkheden. Je hoeft dus helemaal geen klusser te zijn om deze tuindecoratie te monteren. In een mum van tijd hangt je tuinposter. Bovendien krijg je maar liefst vijf jaar garantie op deze tuindoeken en de garantie dat ze niet verkleuren door zonlicht.

 

Makkelijk in onderhoud

Ook over het onderhoud hoef je je hoofd niet te breken. De tuindoeken van 123TuinPoster zijn allemaal afwasbaar en dus heel makkelijk te onderhouden. Gewoon even met de spons er over en klaar. Ze kunnen zelfs de meest barre Belgische weersomstandigheden aan en ook zon heeft geen nadelige invloed. De tuindoeken, al dan niet op maat, worden al meer dan 9 jaar getest.

Laat vandaag nog je tuinposter op maat ontwikkelen en kijk nooit meer op een saaie schutting of muur!

https://www.123tuinposter.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten