VL Wonen
Image default
Gezond wonen

Foutmelding CV ketel oplossen

De CV ketel is een apparaat wat dagelijks veelvoudig gebruikt wordt. De ketel zorgt namelijk niet alleen voor warmte in de hele woning, maar ook voor het warme water wat bijvoorbeeld uit uw kraan of douche komt wanneer u deze opendraait. Dat de ketel belangrijk is, is dus zeker een feit en dat deze het moet blijven doen natuurlijk ook. Toch kan het best zijn dat de ketel kapot gaat. Op dat moment kunt u gelukkig altijd nog de hulp inroepen van een loodgieter. We gaan u in deze tekst laten zien hoe u er voor kunt zorgen dat de ketel zo lang mogelijk mee gaat, maar mocht de ketel onverhoopt alsnog kapot gaan dan laten we ook zien wat u op dat moment het beste kunt doen. Mocht u op zoek zijn naar meer informatie dan kunt u natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website via de volgende link Loodgieter Haarlem hier vindt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen, maar ook hoe u contact met ons kunt opnemen voor onderhoud ketel of andere zaken.

CV ketel onderhoud Haarlem

De ketel in ons huis doet een hele hoop werk. In de ketel wordt namelijk niet alleen water opgewarmd, maar ook opgeslagen en gepompt naar de locatie waar het warme water uiteindelijk heen moet. Denk bijvoorbeeld maar aan de radiatoren in de woning. De radiatoren warmen namelijk op door het warme water wat er in komt. Dit warme water komt natuurlijk eerst uit de ketel. Daar wordt het dus opgewarmd en vervolgens wordt het warme water in de radiator gepompt. Daar warmt het de radiatoren op totdat het water weer afkoelt en dan stroomt het weer terug om opnieuw opgewarmd te worden. Hetzelfde geldt dan ook voor het warme water wat uit uw kraan komt. Wanneer de kraan opengezet wordt is het zo dat het water ook vanuit de ketel naar de kraan stroomt. Een kapotte CV ketel kan dus heel vervelend zijn en al helemaal wanneer dat midden in de winter gebeurt.

 

Foutmelding CV ketel

Toch is het best mogelijk om een kapotte ketel zoveel mogelijk te voorkomen. Dat kun je namelijk doen door de ketel te laten onderhouden. Wanneer wij eens in de zoveel tijd de ketel komen controleren kunnen wij op dat moment al vaststellen of er iets mis is met de ketel. Mocht dat het geval zijn dan kunnen wij dit op dat moment al oplossen waardoor deze problemen niet uitgroeien. Ook zorgen we dat de ketel in een goede staat is zodat de problemen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Mocht de ketel onverhoopt kapot gaan dan, denk bijvoorbeeld aan een foutmelding CV ketel, kunnen we natuurlijk ook altijd helpen met het verzorgen van een nieuwe ketel of een reparatie aan de ketel. Ondanks onderhoud is er natuurlijk altijd nog een kans dat de ketel kapot gaat, maar deze kans is wel vele malen kleiner dan wanneer deze niet onderhouden wordt. Mocht u interesse hebben in onderhoud aan uw ketel dan kunt u via de bovenstaande site natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We gaan dan gezamenlijk met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u ook een kijkje nemen.

 

https://loodgieter-haarlem.nu/

Gerelateerde artikelen

De basisschool speel een belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen

Zonnepanelen leasen: wat levert het op?

Airco reiniging en onderhoud