Elektrische haarden

VL wonen

 

De elektrische haard verovert de haardenmarkt in een razend tempo! Houtkachels en gashaarden hebben een serieuze concurrent gevonden in de laatste generatie elektrische haarden. Nu de techniek en de software eindelijk zover zijn is de elektrische haard een volwaardig alternatief geworden voor de meer traditionele haardsoorten. Qua vuurbeeld en realisme heeft de elektrische haard enorme stappen voorwaarts gemaakt. Moderne elektrische haarden zijn geen wanhopige tweedimensionale weergave meer van iets dat in de verste verte op een haard moet lijken. Een moderne elektrische haard heeft de magie van het vuur weten te vangen met elektriciteit!

Misschien bent u nog wat sceptisch over het uiterlijk van een elektrische haard. Heel begrijpelijk hoor! Het heeft ook erg lang geduurd voordat er een geloofwaardig alternatief was voor zoiets ongrijpbaars als een haardvuur. Maar nu is het toch echt zover! De houtkachel moet aan steeds strengere restricties voldoen en ook de gashaard heeft een onzekere toekomst voor zich. Dit heeft grootste spelers in de markt overgehaald om de elektrische haard nu eindelijk serieus te nemen. Grote bedragen zijn geïnvesteerd in de ontwikkeling van de elektrische sfeerhaard en de vruchten daarvan zijn nu eindelijk te bewonderen in de showroom van de betere haardenspeciaalzaak

Eindelijk is het gelukt om het realisme te bereiken dat lange tijd onmogelijk werd beschouwd.

Met nieuwe technieken en nieuwe software is het nu eindelijk gelukt om een vuurbeeld te creëren dat niet meer onderdoet voor het origineel waarop het is geïnspireerd. Moderne elektrische haarden zijn een lust voor het oog en geven het vuur weer in al zijn facetten. Driedimensionale houtsets lijken zo al levensecht maar komen pas echt tot leven wanneer u het vuurspel laat beginnen! Door ingenieuze projectietechnieken en slimme belichting wordt een ultra realistische weergave bereikt die klopt tot in de kleinste details. Zelfs het gloeibed geeft de illusie van een smeulend houtvuurtje. En met behulp van volkomen veilige koudwaterdampen is het nu zelfs gelukt om rook te simuleren! Hoe realistisch het elektrische vuur nu echt is? Dat laat zich maar moeilijk in woorden vangen! Sommige dingen moet u nu eenmaal in het echt zien voordat u helemaal overtuigt zult zijn!

Wilt u nader kennismaken met de haard waar nu iedereen het over heeft? Maak dan snel een afspraak voor een nadere kennismaking! Bij ons vindt u alle gerenommeerde A-merken tegen sterk concurrerende prijzen! Bezoek onze luxe showroom voor een nadere kennismaking of stel uw vragen telefonisch aan onze ervaren adviseurs. Overweegt u om uw oude gaskachel of houthaard te vervangen door een schoner en gemakkelijker alternatief? Kies dan een elektrische haard van de Haardenexpert! Wij laten u graag zien wat er mogelijk is en verwonderen u graag met het niveau dat elektrische haarden bereikt hebben. Bent u al klaar voor het nieuwe vuur?

https://www.haardenexpert.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten