Een uniek popart schilderij van Jacksart

VL wonen

Een uniek popart schilderij van Jacksart

Bent u op zoek naar iets unieks voor aan de muur? Een kunstwerk dat u raakt en dat een bijzondere combinatie is van verschillende technieken? De schilderijen van Jacksart zijn keer op keer weer een belevenis. Daarbij is elk Jacksart schilderij een schoolvoorbeeld van de zogeheten popart kunst. Dit is een kunstvorm waarbij de hedendaagse maatschappij een spiegel wordt voorgehouden. Een combinatie van kunst en humor die u in verroering brengt.

Schilderijen uit het hart

Jacksart is de studio van beeldend kunstenaar Jack Liemburg. Ruim tien jaar geleden richtte hij deze studio op, om zijn ideeën aan het witte doek te kunnen vertrouwen. Hij gebruikt in elk schilderij fotografie en schilderkunst, wat altijd tot een origineel resultaat leidt. U kunt een Jacksart schilderij uit de collectie kopen, maar het is ook mogelijk om een origineel schilderij te laten maken. Hiervoor gaat Liemburg graag eens met u om tafel zitten, om zo uw wensen met u door te nemen.

Het summum van popart kunst

Soms is het goed als we eens met een andere blik naar het hedendaagse leven kijken. Mensen nemen zich tegenwoordig allemaal zeer serieus, er valt ook weinig te ontspannen en genieten. Een schilderij van Jacksart neemt u mee naar een andere werkelijkheid. Een werkelijkheid waar fantasie en creativiteit vrij spel hebben. Dit alles verpakt in uitbundige popart kunst van de bovenste plank.

Interesse in Jacksart?

De schilderijen van Jack Liemburg inspireren en zetten tot denken aan. Wilt u ook zo’n mooi werk aan de muur hebben? Neemt u dan eens een kijkje bij wat er allemaal via deze website te krijgen is. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u een origineel werk wilt laten maken.

https://www.jacksart.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten