Een tropische muur met de Jungle Kunststof Wandmat

Ontdek de gemakken van een Jungle Kunststof Wandmat

Steeds meer bedrijven komen er achter dat het leuk is om het pand te voorzien van groen. De echte planten die er voorheen stonden nam toch wel veel onderhoud in beslag en was dan toch niet praktisch.

Daarom wordt tegenwoordig steeds meer de Jungle Wandmat van kunststof ontdekt en worden er prachtige decoraties mee vervaardigd. De Jungle Wandmat wordt voor evenementen, feesten en exposities gebruikt, op deze manier ontstaat er dan ook een tropische sfeer. In de showroom is het tevens geschikt om de ruimte te verfraaien.

Onderhoudsarm

De Jungle Kunststof Wandmat behoeft nagenoeg geen onderhoud, hooguit even afstoffen met een vochtige doek en heb is er voorlopig geen omkijken meer naar. Tevens is het een duurzame oplossing omdat het van Kunststof is, deze gaat lang mee en hoeft niet onderhouden te worden. Er is geen tuinman nodig en dus ook geen onderhoudscontract.

Een zeer volle dekking heeft deze Wandmat doordat het bedekt is met tropische planten, zo ontstaat er een botanische sfeer.

Gemakkelijk op maat maken

Inkorten gaat heel gemakkelijk omdat deze Wandmat uit 16 stukjes van 25x25cm bestaat en is de afmeting te maken die nodig is. Restanten kunnen dan weer elders gebruikt worden.

Verlengen is eveneens heel gemakkelijk door ze aanelkaar te klikken en aan de wand vastmaken gaat met een bundelband of tyrap. Omdat de mat opgehangen wordt aan een spijker of schroef zijn ze ook weer makkelijk te verplaatsen mocht dat nodig zijn.

De gemakken van deze wandmat

  • Makkelijk te verlengen
  • Makkelijk in te korten
  • Geen water meer geven
  • Onderhoudsarm
  • Prachtig resultaat
  • Een echte eyecatcher
  • Duurzaam
  • Betaalbaar
  • Volle dekking door de tropische planten

Met deze Jungle Wandmat zult u echt indruk maken op de omgeving en heeft u een echte eyecatcher aan de wand hangen. Bovendien staat het gezellig en is sfeerverhogend. Hiermee doet u mee aan de trend van de tropische sfeer.

KunsthaagEU heeft deze prachtige Wandmat in het assortiment, 24/7 te bekijken en te bestellen in onze webshop.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten