VL Wonen
Wonen in een appartement

Een PVC vloer met een visgraat is populair

Vanuit vroeger zie je dat het heel populair was om een visgraat motief te laten leggen. Dit straalt namelijk luxe uit en heeft een klassieke en elegante look. Het is daarom niet gek dat dit motief weer een nieuwe opkomst aan het maken is en het steeds vaker weer wordt gelegd. Het laten leggen van een PVC vloer is ook steeds populairder aan het worden en dan met name een PVC vloer met een visgraat motief. Beide zijn ze populair en daarom is dit een combinatie die we steeds vaker terug zien. Een PVC vloer met een visgraat motief zorgt ervoor dat je van beide kunt genieten, dus de luxe uitstraling en de voordelen van PVC als materiaal.

PVC materiaal voordelen

Zoals eerder als is gezegt heeft PVC meerdere voordelen om als materiaal voor je vloer te nemen.

  • Je kunt er gemakkelijk vloerverwarming onder een PVC vloer leggen. Dus je hoeft nooit koude voeten te hebben als je in huis bent. Doordat PVC makkelijk warmte geleid hoef je je vloerverwarming dus helemaal niet zo hoog te zetten om de warmte te kunnen voelen. Dit kan schelen in je energierekening, wat natuurlijk altijd fijn is.

  • Het is heel onderhoudsvriendelijk, want je vloer heeft namelijk nauwelijks onderhoud nodig! Je kunt vlekken makkelijk weg dweilen en je hoeft niet hele behandelingen te doen met olie of lak. Dit is dus ideaal als je geen tijd en zin hebt in een vloer die onderhoud nodig heeft.

Het laten leggen van een PVC vloer

Bij Martijn de Wit hebben ze heel veel ervaring met het leggen van PVC vloeren. Zo leggen zij niet alleen vloeren in huizen, maar hebben zij ook al PVC gelegd in restaurants, cafés, musea en nog veel meer. 


Ben je nu benieuwd geworden en wil je graag meer informatie? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen

Waarom kiezen voor een houtkachel in de woonkamer?

Maak kennis met Your Decoration

Professionele kerstversiering voor de optimale kerstsfeer

Dames Jurken Lente – Zomer 2021 – Mode

Tips om zelf je dak te laten reinigen!

Een houten vloer koop je bij Bax houthandel