Een NEN-keuring laten afleggen door experts

VL wonen

Het was weer eens tijd dat er een NEN-keuring werd gedaan voor onze apparatuur. Dit moet om de zoveel tijd worden gedaan, anders komen we de grote inspectie niet door en mogen we ook niet meer aan het werk. Dat willen we natuurlijk voorkomen, dus werd het weer tijd voor een NEN-keuring. Maar het bedrijf waar we normaal zo’n keuring bij doen, had het veel te druk en kon geen tijd voor ons vrij maken hiervoor. Daarom besloten we te kijken naar andere bedrijven die ons wel verder konden helpen. NEN keuring laten uitvoeren door EKH.

Een bedrijf vinden die officiële NEN-keuring mag uitvoeren

Het was nog een moeilijke klus om een bedrijf te vinden die officieel een NEN-keuring mag uitvoeren en daarbij ook het keurmerk mag geven. Veel bedrijven kunnen wel een NEN-keuring doen, maar daarbij moeten ze ook een officieel certificaat geven, maar soms hebben ze daar de rechten niet voor en moet dat weer helemaal worden aangevraagd. Hier hadden wij persoonlijk geen zin in, dus we wilden een bedrijf die voor ons beide kon doen. Na een tijdje kwamen we het bedrijf EKH tegen die wel de keuring voor ons kon doen en daarbij het bijbehorende keurmerk. Bovendien konden we daar makkelijk een afspraak maken.

Alles ging als gepland

We konden daar makkelijk een afspraak maken omdat ze erg flexibel waren met hun planning. Hierdoor konden ze al binnen twee weken bij ons terecht, terwijl het normaal wel een maand duurt voordat iemand langs kan komen. De week voor de keuring, kregen we nog een mail van EKH met daarin een kleine instructie en uitleg wat er precies zou gaan gebeuren. Dit was zeker voor ons fijn om te weten, zodat we ons ook konden voorbereiden. De keuring zelf ging erg goed en binnen no-time was het ook weer klaar. We hebben de keuring overleefd en ook het keurmerk van ze gekregen, top service.

Contact

Wilt u meer weten over NEN-keuringen in het algemeen of over het bedrijf wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie over hun diensten.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten