Een mooi cursusaanbod van De Eerste Verdieping

Bij De eerste verdieping kun je veel interessante opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Een voorbeeld is practitioner NLP. Deze opleiding is er voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar eigen groei en ontwikkeling. Misschien herken je je in deze zaken:

· je verlangt naar meer oprechte verbinding met jezelf en je dierbaren;

· je wilt eindelijk werken aan het opheffen van die blokkades waar je al zo lang last van hebt;

· die ene droom van vroeger, je wilt er eindelijk voor gaan;

· de relatie met je partner kan beter en jullie willen er beiden mee aan de slag;

· de opvoeding van de kinderen mag best wat relaxter;

· je zou graag structureel meer energie hebben.

Maar ook als je andere punten hebt die je wilt verkennen en/of verbeteren is de opleiding practitioner NLP een uitkomst.

Opleiding systemisch werk

Deelname aan de opleiding systemisch werk houdt onder meer het volgende in. De lessen zijn verdeeld over vier blokken van elk twee dagen. Oftewel acht dagen in totaliteit. Je krijgt van de docenten een overzichtelijke manual (overigens ook als PDF!). Je hebt exclusieve toegang tot een Facebookgroep en je kunt deelnemen aan diverse intervisiegroepen. Op een lesdag is er een overheerlijke lunch en koffie en thee zijn gratis.

De opleiding vindt in een groep plaats, want ook van elkaar als deelnemers kun je natuurlijk veel leren. Mocht het handig zijn voor je, dan is het mogelijk het lesgeld in termijnen te voldoen. Verder is het interessant eens naar de fiscale mogelijkheden te kijken. Wellicht is er voor jou een mooie bijdrage te regelen. Zeker als je de opleiding in het kader van je huidige werk gaat doen, is er veel mogelijk. Zowel qua tijd als qua kosten. Ben je ZZPer dan is het volledige bedrag te benoemen als ‘scholingskosten’. De Eerste Verdieping is gevestigd aan Achterom 78 in Delft. Dit zijn het telefoonnummer en het mailadres: 015-2125125, info @ 1e-verdieping .nl.

 

https://www.1e-verdieping.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten