Een haarwerk als oplossing bij haaruitval of kaalheid

VL wonen

Misschien heeft u last van (pleksgewijze) haaruitval door stress of ziekte. Of heeft u onlangs te horen gekregen dat u een chemokuur moet ondergaan. In dit soort situaties krijgt u vaak last van haarverlies. Of u nu een man of vrouw bent, haaruitval is altijd een gevoelig onderwerp. Het dragen van een haarwerk kan een oplossing zijn.

Haarwerken in verschillende soorten

Er zijn heel veel verschillende soorten haarwerken. Denk aan een confectiehaarwerk of een haarwerk dat op maat is gemaakt. Confectie wil eigenlijk zeggen dat deze pruik of dit haarwerk al van te voren is geproduceerd. In dit geval kunt u dan ook vaak snel beschikken over een haarwerk. Een haarwerk dat op maat is gemaakt wordt gemaakt van echt haar. Vaak is dit echt Europees haar. Dit haarwerk heeft dezelfde structuur als uw eigen haar en valt ook veel mooier. Het haarwerk is steviger, kan meer hebben en hierdoor kunt u dus ook gewoon uw sporten beoefenen, zwemmen en nog veel meer. 

De leverijd voor een haarwerk dat op maat is gemaakt is wel langer. Aan de hand van een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek wordt er eerst met u besproken hoe de situatie is. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden? Bij een goede haarwerksalon wordt er met zorg gewerkt en wordt uw privacy te allen tijde gewaarborgd.

U doet er verstandig aan om u altijd goed te verdiepen en te laten informeren over de mogelijkheden die er zijn en de verschillende haarwerksalons. Een goede specialist heeft de juiste kennis, besteed aandacht aan u en denkt met u mee.

Mocht u weinig of tijdelijk haarverlies hebben, is uw haar dunner geworden of wilt u uw haar juist voller laten lijken, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een confectie haarwerk. Een mooie, betaalbare en snelle oplossing. Het wordt ook wel een ready-to-wear haarwerk genoemd.

 

https://www.inkxhaarwerken.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten