Deze verloskundigenpraktijk in Alblasserwaard Oost kijkt goed naar uw wensen

Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard Oost: met een goed gevoel de bevalling tegemoet zien

Voor de een is het prettig om thuis, in een vertrouwde omgeving, te bevallen. De ander geeft juist de voorkeur aan het ziekenhuis of kiest voor een badbevalling. Wat uw persoonlijke keuzes ook zijn, De Bakermolen Verloskundigenpraktijk in Alblasserwaard Oost staat u graag met raad en daad bij. Elke keer vinden de vijf vaste verloskundigen het weer prachtig om een geboorte mee te maken. Met hun kennis en ervaring geven zij de beste begeleiding die u zich kunt wensen.

Echoscopist en verloskundige in Alblasserwaard Oost

De Bakermolen Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard Oost heeft zijn hoofdlocatie in Alblasserdam en houdt bovendien spreekuur op diverse adressen in andere dorpen. Van Kinderdijk tot Brandwijk, er is altijd wel een locatie die voor u goed te bereiken is. De intake, bloedafnames en echo’s vinden plaats in Gezondheidscentrum Dok 11 in Alblasserdam. De verloskundigen zijn gediplomeerde echoscopisten en kunnen alle echo’s zelf maken. Deze echo’s hebben een hoge kwaliteit en u kunt ze uiteraard op uw eigen mobiel ontvangen. Naast de reguliere echo’s behoren ook pretecho’s in 2D, 3D en 4D tot de mogelijkheden.

Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard die al generatieslang vertrouwd is

Daniëlle, Suzan, Priska, Sabine en Petra vormen een hecht team, dat niet alleen daadkrachtig is, maar ook graag een luisterend oor biedt. De Bakermolen Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard is een bekende plattelandspraktijk, die inmiddels al de tweede generatie in de regio bijstaat tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De verloskunde is het vak waar de vijf verloskundigen van het team een passie voor hebben en zij streven dan ook naar zorg van een hoge kwaliteit. Rekening houden met de persoonlijke behoeften en wensen van de aanstaande ouders is hierbij belangrijk. Ook hebben zij veel informatie voor de aanstaande vader.

Weet u nog niet goed waar en hoe u wilt bevallen? Deze verloskundigenpraktijk in Alblasserwaard Oost denkt graag met u mee over wat mogelijk is en wat bij u past. Zo kunt u met vertrouwen en een goed gevoel uitkijken naar de bevalling!

https://www.debakermolen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten