Design verlichting van Power-Light

VL wonen

Bij het kopen van een nieuwe woning wordt er vaak veel aandacht geschonken aan zaken zoals een keuken, de badkamer of de meubels. En dit zijn natuurlijk ook heel belangrijke zaken voor de aankleding van een huis. Maar vaak wordt de verlichting in de woning vergeten of wordt er te weinig aandacht aan geschonken. Toch is verlichting van groot belang om een mooi totaal plaatje te krijgen. Een prettige sfeer in huis wordt voor een groot deel beïnvloed door de verlichting die in een huis hangt of staat. Daarom is het tijd dat er meer aandacht aan wordt geschonken. Want verlichting uitzoeken is geen saai klusje, maar juist een heel leuke klus, zeker in de webshop van Power-light. Zeker omdat we design verlichting in ons assortiment hebben. In deze blog volgen de redenen waarom design verlichting zo’n goede toevoeging zal zijn aan bijvoorbeeld uw woning, kantoor of winkel. 

Veel keuze 

Ook in verlichting is er ontzettend veel keuze, zo kun je ook bij design verlichting alle kanten op. Wij van powerlight.nl hebben meer dan 40 merken in ons assortiment. Zo is er altijd wel iets te vinden wat past binnen uw interieur. En zo kan die ene leuke lamp uit de webshop een mooi statement item worden in de woonkamer. Ook kunt u verschillende merken met elkaar mixen en matchen. Zo creëert u een speels effect in uw woning. Gaat u liever voor dezelfde verlichting in uw gehele woning, dan kunt u kiezen voor lampen van hetzelfde merk. Er is altijd wel een merk dat aansluit bij uw smaak. Wij zijn onder andere dealer van de merken; Artemide, Flos, Tonone, Muuto, Foscarini, Normann Copenhagen, Louis Poulsen en daarnaast nog vele andere merken. 

Advies retailverlichting 

Ook kunt u bij ons terecht voor advies voor de verlichting in uw huis. Met onze kennis kunnen wij u helpen om een sfeervol verlicht huis te realiseren. Maar niet alleen voor uw woning kunt u bij ons aankloppen, ook voor bijvoorbeeld uw winkel of kantoor kunt u bij ons een uitgebreid lichtplan krijgen. Want ook bij deze ondernemingen is goede verlichting van belang. Zeker voor een kledingwinkel is goed licht essentieel. En ook hiervoor zijn allerlei design lampen te verkrijgen. En zo kunt u iets uitkiezen wat mooi aansluit bij de rest van het interieur. Op deze manier kan het letterlijk de positieve punten belichten in een ruimte. De juiste retailverlichting beïnvloed de groei van de onderneming ten goede. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, en wij hopen u te kunnen helpen aan een goed lichtplan.

https://power-light.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten