De zomer is in aantocht: tijd voor je tuin!

Het voorjaar is in volle gang en langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij. Hoog tijd dus om met je tuin, balkon of dakterras aan de slag te gaan! In dit artikel geef ik je een aantal slimme tips om jouw buitenplekje helemaal zomerklaar te maken. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Een fijne tuinset

Als je je tuin klaar wilt maken voor de zomer, dan mag een goede tuinset natuurlijk niet ontbreken. In de zomer moet je tuin namelijk het fijnste plekje zijn om tijd door te brengen! Daarvoor zijn de juiste tuinmeubelen natuurlijk van groot belang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke tuinset? De meest trendy tuinmeubelen vind je op de website van Fonteyn.

Lekkere veel groen!

Word jij ook zo gelukkig van een tuin waar leven in zit? Dan heb ik goed nieuws, want dat is precies wat deze zomer helemaal in is. Vervang die saaie stenen en tegels en plaats planten! Op deze manier creëer je in een handomdraai een hele andere sfeer! Ook als je niet houdt van tuinieren is er geen man over boord. Er bestaan namelijk ook veel planten die maar weinig onderhoud nodig hebben! Een bekend voorbeeld van een stijl waarin groen helemaal tot z’n recht komt is de bohemian style. Een echte bohemian tuin kenmerkt zich – naast veel planten – door het gebruik van natuurlijk materialen als bamboe en rotan. Neem eens een kijkje op deze pagina voor wat inspiratie!

Een goede barbecue

Wij Nederlanders houden van barbecueën. Zodra het weer het ook maar een beetje toelaat, komt vanuit menig Hollandse tuin de rookpluimen tevoorschijn. Met het oog op de zomer is het dus belangrijk om te investeren in een goede barbecue. Je kunt kiezen voor een traditionele houtskoolbarbecue, maar tegenwoordig is ook de gasbarbecue erg populair. De gasbarbecue biedt bovendien een hoop voordelen ten opzichte van de houtskoolbarbecue. Een specialist kan je daar meer over vertellen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten