De urban jungle woontrend, wat houdt dat in?

Je hebt vast en zeker al wel eens een keer gehoord van de urban jungle woontrend. Het is immers vandaag de dag een van de meest geliefde trends als het aankomt op het stijlen van een interieur. Maar wat houdt die trend nu precies in? En hoe kun je zelf perfect inspelen op deze trend bij jou in huis? Maak je je vooral geen zorgen. In dit artikel lees je tal van handige tips die je direct toe kunt gaan passen bij jou in huis. Wie weet dat jij binnenkort al deze stijl terug laat komen in het interieur.

Zorg voor een aantal grote kamerplanten bij jou in het interieur

Om deze trend makkelijk terug te laten komen in een interieur, is het vooral erg belangrijk dat je een paar grote kamerplanten bij jou in het interieur terug laat komen. Naast dat de planten perfect passen binnen een interieur, zorgen ze ook nog eens voor een betere kwaliteit van de lucht. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van grote planten waar je uit kunt kiezen. De kans is hierdoor erg groot dat er ook voor jouw smaak een geschikte plant te vinden is.

Ook erg goed om toe te passen in een kleine seniorenwoning

Deze trend is ook nog eens erg goed om toe te passen in een kleine seniorenwoning. Je zorgt hierdoor voor erg veel sfeer in de relatief kleine ruimte en met slechts een paar planten is deze sfeer al eenvoudig samen te stellen. Ook kun je er altijd nog voor kiezen om de sfeer verder te verrijken met bijvoorbeeld kussens met een bloemenmotief of een behang in een kleurrijk design met planten. Naar wat voor soort accessoires gaat je voorkeur uit?

Ben je dus op zoek naar een hippe urban jungle look in jouw interieur? Kijk dan zeker eens op de website van Womenstuff.nl en vindt de mooiste collectie grote kamerplanten.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten