De Hardware Hygiënist – schone werkplek

De Hardware Hygiënist – schone werkplek

Waar veel mensen werken, ontstaat natuurlijk viezigheid. Dat is een gegeven waar u niet omheen kunt. Het is voor de gezondheid van uw werknemers van groot belang om de werkplekken zo schoon mogelijk te houden. De Hardware Hygiënist zorgt ervoor dat alle hardware snel en eenvoudig schoon wordt. Van laptops tot aan het toetsenbord, de computer of de pc.

De medewerkers kunnen deze werkzaamheden zowel periodiek, of eenmalig uitvoeren op de werkplek. En dat allemaal zonder dat u aan een contract vast zit. Ideaal, toch?

Toetsenbord reiniging

Uit onderzoek blijkt dat een toetsenbord op en tussen de toetsen heel veel bacteriën heeft, bah. De reguliere schoonmaker die bij u over de vloer komt, is niet bevoegd of deskundig genoeg om toetsenbord reiniging uit te voeren. De medewerkers van De Hardware Hygiënist hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in toetsenbord reiniging. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn voor het schone toetsenbord!

Computerreiniging

Naast het toetsenbord, moet computerreiniging natuurlijk ook plaatsvinden. Half werk is immers geen werk. In vele organisaties is de pc schoonmaken vaak nog een blinde vlek. De reiniging wordt altijd uitgevoerd door goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Zo wordt de kwetsbare apparatuur met specialistische middelen grondig gereinigd. Van de binnenkant tot de buitenkant.

Laptop reinigen

Ook laptop reinigen is een belangrijk klusje. Zowel de binnenkant, als de buitenkant van de laptop kan veel vuil vangen. Daarnaast wordt er veel gegeten op de werkplek, waardoor er etensresten tussen het toetsenbord kunnen komen. Vervuiling kan ervoor zorgen dat de koeling niet meer goed werkt. De Hardware Hygiënist zorgt ervoor dat de laptop weer geheel schoon en hygiënisch is.

Ook een schon werkplek?

Wilt u uw medewerkers ook verblijden met een schone werkplek? Op de website van De Hardware Hygiënist kunt u meer lezen over de mogelijkheden en meteen de deskundige hulp van dit bedrijf inschakelen.

https://dehardwarehygienist.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten