De DAT elektrische cv ketel als alternatief voor gas!

Elektrische verwarmen met DAT cv ketel als alternatief voor gas!

Bijna dagelijks heeft men het er over en de kranten staan er vol mee. We moeten van het gas af. Maar hoe en wanneer ? Het wanneer hangt af van uw persoonlijke situatie. Mischien heeft u al net een nieuwe gas ketel gekocht bijvoorbeeld of heeft u geen budget om over te stappen. Miscvhien bent u wel van plan te verhuizen? 

Op het hoe zijn meerdere antwoorden te geven. Zo kunt u een elektrische kachel kopen. Een nadeel hiervan is dat dit kostbaar is en moeilijk een heel huis goed te regelen is op temperatuur. Ook een warmtepomp ziet u vaak langskomen in de kranten. Een warmtepomp neemt veel ruimte in beslag en maakt veel lawaai wat yw buren niet fijn zullen vinden.

Een goede oplossing is dan de DAT elektrische cv ketel. Deze kan uw bestaande gas cv ketel vervangen. U hoeft dus alleen de ketel te vervangen en dus geen extra kosten te maken voor het vervangen van de radiatoren e.d. Daarnaast heeft de DAT elektrische cv ketel meerdere voordelen ten opzichte van de warmtepomp, elektrische kachel en gas cv ketel. Zo kan er net als bij de gasketel een kamerthermostaat geplaatst worden die het gehele huis warm houdt, ook is geen rookgasafvoer nodig waardoor hij nu ook in een kast of andere ruimte geplaatst kan worden.

Omdat er geen gasverbranding is zal de kans op rookgasvergiftiging niet mogelijk zijn. Maar vergeet ook niet het lawaai van de warmtepomp. Een elektrische cv ketel maakt nagenoeg geen lawaai. Omdat er geen gasverbranding is zal het onderhoudt ook een stuk gunstiger zijn.

De elektrische cv ketel is bovendien klein en neemt weinig ruimte in beslag en heeft een lage aanschafwaarde.

Wilt u meer weten over de DAT elektrische cv ketels? Kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU. Daar weten ze alles over de elektrische cv ketels en hebben veel informatie op de website staan.

Voordelen:

  • Lage aanschafwaarde
  • Weinig onderhoud nodig
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Geen kans op koolmonoxide vergiftiging.
  • Men kan bestaande radiatoren en buizen behouden.
  • Eenvoudig te monteren
  • Perfect samen met een doorstromer voor het douchewater.
  • Ook te monteren in combinatie met een prioriteitsschakelaar.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers/DAT-elektrische-cv-kop-6kw

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten