De beste specialist van Nederland in Duorolgordijnen – Duorolgordijn.eu

VL wonen

De #1 specialist in duo rolgordijnen komt uit Nederland!

Wanneer je een kamer opnieuw wilt gaan inrichten, zal alles op elkaar afgestemd moeten worden. Dat geldt zowel voor de meubelen maar, ook voor de raamdecoratie. Je gaat eerst natuurlijk alles bestellen voor wat betreft de meubelen en de kleuren van de muren en de vloer bepalen. Indien dat allemaal op elkaar is afgestemd, komt de raamdecoratie aan de beurt. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoraties waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Nog niet zo heel lang geleden zag men bijna overal glasgordijnen met overgordijnen als raamdecoratie. Dat bracht een bepaalde gezellige sfeer met zich mee.

Je hebt veel verschillende soorten glasgordijnen. In sommige woningen laat men de glasgordijnen tot op de grond hangen terwijl anderen dat weer doen tot het raamkozijn. Toch wordt er voor een raamdecoratie tegenwoordig vaak voor andere mogelijkheden gekozen.  Na de glasgordijnen heeft men eerst jaloezieën gebruikt en daarna rolgordijnen en nu de duo rolgordijnen.  De jaloezieën zijn in veel kleuren te verkrijgen. In eerste instantie waren het smalle kunststoffen jaloezieën. Omdat ze smal waren heeft men veel lamellen nodig om een raam te kunnen bedekken.

Dat heeft een groot nadeel. Wanneer ze schoongemaakt moeten worden, is dat veel werk. Vooral de moderne jeugd wil hiervan af. Daarom gingen ze over tot het gebruik van rolgordijnen. Rolgordijnen zijn erg handig in gebruik maar, een echte sfeer uitstralen in een woonkamer is daarbij vaak ver te zoeken. Je kunt een rolgordijn voor een deel laten zakken om zo de inkijk te beperken. Rolgordijnen zijn in veel kleuren verkrijgbaar en met, indien gewenst, met bepaalde designs.

Omdat een rolgordijn nooit een bepaalde warme sfeer uitstraalt heeft men daarom naar een andere mogelijkheid gezocht en gevonden in het duo rolgordijn.

Het duo rolgordijn Duo rolgordijnen worden de laatste tijd veel in huiskamers gebruikt, vooral door jongeren die een moderne inrichting hebben. Het is in principe een uitbreiding op het bestaande rolgordijn. Het zijn twee lagen stof die over elkaar geschoven kunnen worden.

Een is er doorzichtig en de andere niet. Wanneer je het doorzichtige deel laat zakken, kan je wel van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Je bereikt hiermee een goede privésfeer waarbij het toch een bepaalde warmte uitstraalt. Indien tijdens het donkerder worden de lichten aangaan, kun je het ondoorzichtige deel laten zakken.

Nu kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden. Hiermee kun je dus een bepaalde sfeer in de woonkamer oproepen.

Bestellen
Voor het bestellen van de duo rolgordijnen kun je terecht bij de specialist via de website duorolgordijn.eu Wanneer je deze website bezoekt, zie je hoeveel mogelijkheden er zijn voor wat betreft de designs en maten. Staat je maat er niet bij dan is dat geen probleem.

Ze worden op maat gemaakt indien u dat wenst. De maximale breedte bedraagt 280 cm. Het kan zijn dat u, voordat u wilt bestellen, nog vragen heeft. Dat is mogelijk door een telefoontje te plegen. Je zal alles precies uitgelegd krijgen wat je wilde weten. Duo rolgordijnen zal je steeds vaker gaan zien omdat ze gemakkelijk in gebruik en mooi zijn.

 

 

 

https://duorolgordijn.eu

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten