DAT elektrische cv ketel. Goedkoop van het gas af!

Vervang uw traditionele gas cv ketel voor een DAT elektrische cv ketel.

Veel geld hoeft de transitie van gas naar elektra niet te kosten. U hoeft alleen uw bestaande gas cv ketel te vervangen voor een elektrische cv ketel van het merk DAT. Alle radiatoren en leidingen kunnen gewoon behouden blijven. Omdat u deze kunt blijven gebruiken hoeft u hier niet nogmaals in te investeren en dus alleen in de nieuwe DAT elektrische ketel.

Een DAT elektrische cv ketel maakt bovendien niet zo veel lawaai als bijvoorbeeld een warmtepomp. Ook neemt hij veel minder ruimte in beslag en is de aanschafwaarde een stuk lager. Daarnaast is het onderhoud van een elektrische cv ketel nagenoeg nihiel. Dat scheelt ook beduidend veel in de jaarlijkse kosten. 

Een elektrische cv ketel is klein van maat en kan ook in een andere ruimte dan we gewend zijn geplaatst worden omdat er geen rookgasafvoer nodig is. Dit heeft meteen weer als voordeel dat de kans op giftige gassen niet bestaat. Er is immers geen verbranding nodig om warmte op te wekken bij een elektrische cv ketel.

De elektrische cv ketels van DAT zijn leverbaar in 6, 9 en 12kW. Alle ketels zijn dubbel beveiligd op te hoge temperaturen en te hoge op te lage druk in de leidingen. De ketel is geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming en eenvoudig aan te sluiten.

Met de schakelaars op de voorkant kan met het vermogen instellen op 33, 66 of 100%. Ook is de ingestelde temperatuur af te lezen en de druk in de leidingen. Met de draaiknop is eenvoudig de gewenste temperatuur in te regelen.

De DAT ketels worden via een dealer netwerk in Nederland en Belgie verkocht. Als u meer wilt weten kijk dan eens op de website van DAT Heating.

https://www.datheating.eu

https://www.datheating.eu

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten