Dakmakers maken jouw dak weer in orde

VL wonen

Heb je snel een dak expert nodig? Contact met de Dakmakers maak je via 06 19 03 27 / 085 022 0680 / info@dakmakers.nl. En dan is er ook nog de optie online een melding te doen via ons speciaal daarvoor ontworpen service melding formulier.

Dakbeheer is een specialistisch vak. Een vak dat onze mensen 100% beheersen. Ze vinden hun weg op alle mogelijke daken. Moderne groene, ouderwetse zwarte en energiezuinige witte daken. Ze hebben gewerkt op platte en hellende daken van de meest uiteenlopende maten. Als je geen acuut dak probleem hebt, kun je ook een beroep op ons doen. Veel schade ontstaat heel geleidelijk en deels onzichtbaar. Om ervoor te zorgen dat je een grote lekkage voor bent, is het noodzakelijk het dak regelmatig te inspecteren. Als we dan bijvoorbeeld houtrot, een scheurtje of een gaatje tegenkomen, herstellen we een en ander direct.

Onzichtbare scheurtjes dakbedekking

Schade aan dak of daken hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Een grote beschadiging kan beginnen met een klein plekje. De enige manier om uit de hand lopen van zowel de beschadiging als de kosten te voorkomen, is controle. Dakmakers is specialist qua onderhoud, herstel en renovatie. We hebben ons de afgelopen jaren ook weten te bekwamen in dak design en aanleg.

Overweegt u bijvoorbeeld een modern nieuw dak met zonnepanelen? Dat pakken wij graag voor u aan. We kunnen geheel vrijblijvend alle opties met u doornemen. Bij het plaatsen van zonnepanelen wordt natuurlijk in eerste instantie gekeken naar de energiebehoefte. Verder is het belangrijk hoeveel plek er is voor de panelen. De meest gunstige ligging moet ook meegenomen worden. Een aspect dat soms een beetje vergeten wordt, is dak veiligheid, maar niet door Dakmakers natuurlijk. Bij ons staat veiligheid voorop.

 

http://www.dakmakers.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten