Breng jouw mooiste herinneringen tot leven met een foto op canvas of hout

VL wonen

Die vakantie had jou niet lang genoeg kunnen duren. Heerlijk met het gezin in het zonnetje. Lekker even weg van alles en genieten van al het heerlijks wat de vakantie te bieden heeft. Je zou zo terug willen… Helaas heb je geen onbeperkte middelen of tijd om onbeperkt op vakantie te gaan (Al zou je het aanbod vast niet afslaan als het je aangeboden werd). Wil je toch nog lang kunnen nagenieten van jullie vakantie? Dan is het afdrukken van jullie meest bijzondere vakantieherinneringen op canvas of doek een goed idee. Ook wanneer je andere speciale momenten hebt die je graag wilt laten afdrukken, zoals de geboorte van jullie kindje of jullie trouwdag is een foto op canvas of hout een leuk alternatief voor het geijkte fotoboek.

Foto op canvas laten afdrukken

Veel mensen laten hun foto’s afdrukken en plakken deze in een fotoboek, wat vervolgens ergens onderin een kast belandt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe vaak zit je nou echt met zo’n fotoboek op je schoot? Juist, niet zo heel vaak. Een leuke manier om de herinnering aan jullie vakantie springlevend te houden is door één of een paar leuke foto’s uit te kiezen van jullie tripje en jullie foto op doek te laten afdrukken. Doordat dit de look en feel van een schilderij heeft, staat het heel mooi aan de muur. Bovendien kun je zelf de afmetingen bepalen van het canvas, waardoor je het altijd precies op maat kunt laten maken voor iedere ruimte. Dit soort fotoafdrukken past in ieder interieur.

Foto op hout laten afdrukken

Een andere optie is om jullie foto niet op canvas, maar op hout te laten afdrukken. De houtstructuur zorgt voor een bijzonder effect, wat jullie foto nog meer eruit laat springen. 

Het laten afdrukken van een foto op hout heeft verschillende voordelen. Je kunt bijvoorbeeld zelf de afmetingen bepalen, maar ook of je de foto op horizontale of verticale planken wilt laten afdrukken. Iedere foto op hout is voorzien van een ophangsysteem en een whitewash laag, wat ervoor zorgt dat foto’s beter tot hun recht komen. Foto’s op hout passen ook in vrijwel ieder interieur. Met name in landelijke, industriële en Scandinavische interieurstijlen komen deze houten afdrukken extra mooi tot hun recht.

Foto’s als kunst aan de muur

Veel mensen kiezen ervoor om één foto af te drukken en deze op een prominente plaats in hun huis op te hangen. Wist je echter dat het ook mogelijk is om jouw foto’s als een soort kunst te gebruiken voor je huis? je kunt er namelijk ook voor kiezen om een hele fotomuur in te richten met allemaal afgedrukte foto’s in hetzelfde kleurenpalet. Bijvoorbeeld allerlei foto’s van het gezin in pastelkleuren of in zwart-wit-afdrukken. Hierdoor kun je een unieke en persoonlijke fotocollage van jullie familie maken. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten