VL Wonen
Wonen in een appartement

Betonnen aanrechtbladen domineren het beeld op Pinterest

Pinterest heeft mede gezorgd voor de de overdaad aan marmeren een betonnen aanrechtbladen. Betonnen werkbladen hebben de afgelopen jaren boerderijen en nieuwbouwwoningen overgenomen. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom: het installeren van betonnen bladen is een zekere manier om uw huis een rustieke maar industriële uitstraling te geven die tegelijkertijd trendy en no-nonsense is. Lees meer over het materiaal, inclusief de kosten en tijd die het kost. Weeg bovendien de voor- en nadelen af om te zien of cementtellers geschikt voor u zijn.

 

De kosten van betonnen aanrechtbladen

De kosten van betonnen aanrechtbladen zijn afhankelijk van of u de doe-het-zelf-route gaat of ze professioneel laat installeren (voorgegoten of op hun plaats gegoten) – en hoeveel personalisatie u wilt. Beton kan in elke vorm worden gegoten en gepigmenteerd, gekleurd of gestructureerd met allerlei tinten en afwerkingen; u kunt zelfs tegels, stenen enz. insluiten. Bedenk ook hoe snel u ze nodig heeft: eenmaal gestort duurt het 28 dagen voordat betonnen tellers volledig zijn uitgehard.

 

Voors en tegens van betonnen werkbladen

Voordel: Beton is duurzaam. De sterkte van de cement-en-zandmix alleen al heeft het enigszins als een rotsvaste (we moesten) ontwerpkeuze beschouwen. Beton bestaat immers uit hetzelfde materiaal dat in trottoirs wordt aangetroffen. Scheuren kunnen worden opgelost. Gelukkig zijn die fracturen meestal niet super opvallend en vrij eenvoudig te repareren.

Nadeel: Maar het kan kraken. Maakt de gedachte aan een haarlijnbreuk u ineenkrimpen? Dat is een risico dat gepaard gaat met betonnen werkbladen, meestal wanneer ze op hun plaats worden gegoten in plaats van voorgegoten. Scheuren kunt u natuurlijk tot op zekere hoogte voorkomen door vezelversterking, betonstaal en / of gaas toe te voegen. Toch treden er scheuren op, hetzij als gevolg van druk of de natuurlijke bezinking van het huis.

Gerelateerde artikelen

Eurocamping Vessem Brabant: de plek om tot rust te komen

Zet de knop om met klassieke deurknoppen!

Wat kan een tandarts in Apeldoorn doen aan een slechte adem?

Help! Ik heb een ontstopping in Nieuw Vennep!

Kies ook voor uw administratie uitbesteden

Elektrische raamdecoratie