Een verborgen parel van de Veluwse kampeerscene: Camping de Lijsterbes

Genesteld in een schilderachtige hoek van Nederland is Camping de Lijsterbes een verborgen juweeltje voor wie op zoek is naar een betaalbare kampeerplek. Gelegen in het prachtige natuurgebied de Veluwe biedt deze camping een adembenemend uitzicht en tal van activiteiten om u te vermaken. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg of een langere vakantie, 50 plus camping Veluwe de Lijsterbes is de perfecte plek om te verblijven.

50 plus camping Veluwe de Lijsterbes ligt op een groot landgoed met een prachtig uitzicht op de omgeving. Het beschikt over ruim 50 kampeerplaatsen, allen voorzien van elektriciteit en stromend water. De camping heeft ook verschillende voorzieningen zoals Wi-Fi, een speeltuin en een buitenzwembad. Er zijn ook tal van activiteiten in de buurt, zoals fietsen, vissen en varen op het nabijgelegen meer. Voor wie verder weg wil, zijn er verschillende steden in de buurt waar veel te doen is, zoals Arnhem en Nijmegen.

Het personeel van 50 plus camping Veluwe de Lijsterbes is vriendelijk en behulpzaam en altijd bereid om uw vragen over de omgeving of de faciliteiten op de camping te beantwoorden. Ze zijn trots op hun werk en streven ernaar dat elke gast het naar zijn zin heeft. Ze bieden ook een scala aan diensten, waaronder fietsverhuur en wasservice, zodat u uw verblijf zo comfortabel mogelijk kunt maken!

Kijk niet verder dan 50+ camping de Lijsterbes

Als u op zoek bent naar een betaalbare kampeerplek in de Veluwe  met ongelooflijke uitzichten en tal van activiteiten in de buurt, kijk dan niet verder dan Camping de Lijsterbes! Geniet van het prachtige landschap terwijl u verblijft op één van de ruim 50 kampeerplekken met elektriciteit en stromend water. Met behulpzaam personeel dat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat en diverse voorzieningen zoals Wi-Fi en een buitenzwembad, wordt dit zeker een gedenkwaardige vakantie-ervaring. Dus waarom wachten? Boek uw verblijf vandaag nog!

https://www.campingdelijsterbes.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten