Authentiek vuur voor uw barbecue of woonkamer

Zomer- en wintervuur

Houdt u van een gezellige barbecue in de zomer? Komt het water u al in de mond van heerlijk gebakken vlees, gegrilde groenten of verse vis? Barbecueën valt bijna altijd in de smaak, al komt er soms heel wat bij kijken. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende barbecues die een deel van het werk uit uw handen nemen. In de winter is er dan weer nood aan een gezellige huiskachel om u bij op te warmen. Ook hiervoor bestaan allerlei moderne systemen om met weinig werk een authentiek vuur in uw huis te laten branden.

Heerlijke én gemakkelijke barbecues

Bacor Kachels maakt een einde aan het gedoe om uw barbecue aan te krijgen en op temperatuur te houden. Een pallet BBQ regelt namelijk de temperatuur van het vuur zelf. Dankzij een digitale meter wordt de warmte opgemeten en worden de houtpellets naar behoefte toegevoegd. Zodra de pellets op zijn of als uw eten gereed is, krijgt u een signaal. De temperaturen variëren van 65 tot 260 graden, zodat u kunt afwisselen tussen traag of snel bakken. U kunt een pallet BBQ gebruiken voor het roken, bakken en grillen van uw eten. Het is zelfs mogelijk om een pizzaoven te koppelen aan deze kachels, zodanig dat u authentieke pizza’s kan bakken op echt vuur. De pelletbarbecues van Bacor Kachels zijn van het merk Green Mountain Grills, die garant staan voor uitstekende kwaliteit en betaalbare producten.

Knusse, warme winters

In de winter is er niets gezelligers dan aan de open haard zitten om u te verwarmen. Dankzij de kachels van TermaTech kunt u uw vuur laten branden zonder al te veel gedoe. Zo hebben de meeste producten een ingebouwd cleanburn systeem waardoor het glas proper blijft en is er een handige opslagruimte voor het hout. De kachel is overigens eenvoudig te bedienen. TermaTech heeft kachels in mooie en elegante uitvoeringen die in elke woning passen.

Zoek uw keuze in de showroom

Bacor Kachels heeft een uitgebreide toonzaal waar u de verschillende merken en uitvoeringen kunt vergelijken. De ervaren werknemers van Bacor Kachels kunnen met u de verschillende voor- en nadelen bespreken. Op basis van uw noden kunt u dan een passende kachel of barbecue kiezen.

https://www.bacorhoutkachels.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten