3 tips voor een leuk en origineel housewarming cadeau

Heeft je zoon, dochter, vriend, vriendin of andere kennis een nieuw huis gekocht? Dan zal er ook een housewarming komen. Zonder housewarming cadeau kan je natuurlijk niet aankomen, en het uitkiezen van een cadeau kan lastig zijn. Je hebt bepaalde standaard cadeaus, denk bijvoorbeeld aan een fles wijn of een cadeaubon. Toch is het leuker om een origineel cadeau uit te kiezen. Vind je het lastig om een origineel en leuk cadeau te kopen, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier worden drie tips gegeven die je kunnen helpen bij het uitkiezen van een leuk housewarming cadeau.

Persoonlijke cadeaus

Een persoonlijk cadeau geven wordt in veel gevallen meer gewaardeerd. Een persoonlijk cadeau kan van alles zijn. Zo kan je denken aan een herinnering of een cadeau met een persoonlijke tekst. Een herinnering doet het vaak goed, en het mooiste is om dat in een fotovorm terug te laten komen. Een huis wil iemand graag aankleden, en dan is het mooi als je de muren kan aankleden met persoonlijke foto’s. Je kan er voor kiezen om een grote foto te kopen van een bepaald moment, maar het gevaarlijke daarvan is dat iemand het ook niet mooi kan vinden. Een mooie oplossing is om één of meerdere foto’s aan te schaffen waar iemand een fotocollage van kan maken. Een tip is om een kijkje te nemen op de website van Modulari. Bij deze partij kan je terecht als je foto’s wil laten drukken op verschillende materialen en in verschillende vormen. Je kan foto’s drukken op aluminium, forex en plexiglas bijvoorbeeld. Deze partij geeft je ook de mogelijkheid om in verschillende vormen de foto te laten drukken. We kennen natuurlijk de standaard vierkante foto en ronde foto,  maar je kan ook de populaire en originele vorm hexagon krijgen. Dit is een zeshoekige foto en je kunt hiermee mooie collages maken. Het mooie van deze foto’s is de mogelijkheid om deze makkelijk aan de muur te plaatsen zonder de muur te beschadigen, en je kan foto’s makkelijk vervangen als je wilt. Zo weet je dat je iemand altijd blij maakt met een foto.

Cadeau voor in huis

Je kan de standaard cadeaubon geven voor een van de bekende woningsites. Met dit cadeau doe je altijd wel goed, maar het enthousiasme voor het ontvangen van het cadeau zal in veel gevallen ontbreken. Het is daarom leuker om iets te geven wat daadwerkelijk een plek krijgt in het nieuwe huis. Dit hoeft niet altijd een groot stuk te zijn. Het kan ook een subtiel object zijn dat iemand kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie snijplank, hapjesplank, mooie wijnglazen, originele onderzetters of een kookboek met gerechten die degene lekker vind. Cadeaus voor in de keuken doen het vaak goed, en daarom is het zeker een aanrader om zelf een pakketje te maken met bepaalde lekkere kruiden en ingrediënten.

Koop een cadeau met anderen

Het lastige van een cadeau kopen is vaak ook het budget wat je hebt. Een cadeau geven voor iemands nieuwe huis is leuk, maar het moet wel binnen het budget passen. Het is daarom zeker een aanrader om een cadeau te kopen met anderen. Je hebt samen met andere een hoger budget, en dit betekent ook dat je een waardevoller cadeau uit kan kiezen, waar degene ook echt iets aan heeft. Ook wordt het vaak gewaardeerd als mensen samen een cadeau geven. Er blijkt dan namelijk dat je moeite hebt gedaan om samen een cadeau uit te kiezen. Het laatste voordeel van een cadeau kopen met anderen is ook dat je tot meer ideeën komt, en als je het echt niet weet kan iemand anders toch het perfecte idee hebben.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten