Zorgen voor een warm welkom: opties voor deurmatten voor jouw bedrijf

Een deurmat lijkt op het eerste gezicht een eenvoudig detail voor je bedrijf. Toch speelt het een belangrijke rol in het creëren van een positieve eerste indruk van je bedrijf. Of je nu eigenaar bent van een klein kantoor, een winkel of een groot bedrijfspand, zakelijke deurmatten zijn functioneel en van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. In dit blog gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden voor zakelijke deurmatten en bespreken we de verschillende opties om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf een open en professionele uitstraling krijgt.

 

Het belang van een zakelijke mat

Een zakelijke deurmat is niet alleen een leuk accessoire, het heeft ook praktische voordelen. Het houdt vuil, modder en water buiten, wat je vloeren en interieur beschermt. Ook zorg je op deze manier voor een nette uitstraling. Ook kan je een deurmat laten bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf. Zo zorg je voor een betere vindbaarheid van je bedrijf bij potentiële klanten en/of bezoekers.

Verschillende soorten materialen

Deurmatten zijn verkrijgbaar in diverse materialen, ze komen allemaal met eigen kenmerken en voordelen. Populaire materialen zijn onder andere rubber, kokosnootvezels, nylon of gerecyclede materialen. De keuze van het materiaal hangt af van de manier waarop jij de deurmat gaat gebruiken en wat dus de functie van de mat gaat worden. Denk bijvoorbeeld aan waar de mat komt te liggen.

 

Droogloopmatten

Droogloopmatten zijn gespecialiseerde zakelijke deurmatten die een echte aanrader zijn wanneer je met je mat vocht wil absorberen. Deze matten zijn ideaal voor ingangen waar regen, sneeuw of modder veel voorkomen of zelfs naar binnen kunnen glippen. Deze matten houden de vloer droog en voorkomen dat potentiële klanten of werknemers uitglijden. Naast alle voordelen is het dus ook een veilige keuze voor jouw bedrijf!

Aangepaste deurmatten
Wil je net een andere uitstraling geven aan je deurmat, dan kan je ervoor kiezen om deurmatten te laten bedrukken met het logo of de boodschap van je bedrijf. Deze matten kunnen dan worden aangepast aan de kleuren en stijl van je bedrijf. Dit zorgt weer voor extra merkherkenning van je bedrijf. Een goedkope manier van marketing dus!

 

Onderhoud

Je zal zien dat een deurmat snel vies en vuil wordt. Het goed onderhouden van de deurmatten die bij je bedrijf liggen is dus noodzakelijk. Alleen op deze manier behouden ze de functionaliteiten. Ga regelmatig met de stofzuiger over de mat heen, klop de mat uit en borstel de mat weer glad. Dit alles kan stof en vuil verwijderen. Zo gaat je deurmat ook nog eens een stuk langer mee! Sommige deurmatten kan je ook in de wasmachine stoppen. Lees wel goed van tevoren de wasvoorschriften voordat je de mat zomaar in de wasmachine stopt. Welke deurmat schaf jij aan voor je bedrijf?

https://deurmataanhuis.nl/deurmat-op-maat/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten