Wat is een HP Instant Ink abonnement

Een HP Instant Ink abonnement is een abonnement waarbij de printer doorgeeft aan HP dat de inkt bijna op is, waarna er dan direct een nieuwe inktcartridge naar je wordt toegestuurd. En het mooie is, dat je daarbij een retour envelop krijgt waar je de oude, lege cartridge mee terugstuurt zodat die kan worden gerecycled. Het aantal afdrukken dat je maakt, of doorgeeft, bepaald je HP Instant Ink abonnement. Het werkt eigenlijk net als een telefoonabonnement alleen worden het aantal belminuten vervangen door het aantal geprinte pagina’s. Met het HP Instant Ink abonnement kun je flink besparen op inkt kosten en op tijd! Als je je aanmeld voor deze extra service kom je nooit meer zonder inkt te zitten en hoef je nooit meer naar de winkel om nieuwe inktcartridges te kopen.

Hoe werkt een inkt (of print) abonnement?

Heb je een HP printer dan kun je gebruik maken van een print abonnement van HP. Zoals eerder al gezegd is het print abonnement gebaseerd op het aantal pagina’s dat je print. Wanneer je kiest voor een print abonnement dan heb je een geschikte (HP) printer nodig, maar ook een geldig e-mail adres, een internet verbinding en een geldige betaalmethode. Je kiest een abonnement dat past bij het aantal pagina’s dat jij gemiddeld print per maand. Jouw printer stuurt, als de inktcartridge of toner bijna leeg is, een seintje naar HP en de nieuwe cartridge wordt automatisch naar je toe gestuurd. Blijkt achteraf dat je meer óf minder print dan kun je het print abonnement makkelijk aanpassen.

HP heeft meerdere abonnement soorten

Net als bij telefoonabonnementen kun je bij HP ook uit verschillende abonnement soorten kiezen. De cartridge abonnementen zijn:

  •         Weinig – tot 10 pagina’s per maand voor € 0,99.
  •         Af en toe – tot 5- pagina’s per maand voor € 3,99.
  •         Regelmatig – tot 100 pagina’s per maand voor € 5,99.
  •         Vaak – tot 300 pagina’s per maand voor € 11,99.
  •         Zakelijk – tot 700 pagina’s per maand voor € 24,99

Ongebruikte pagina’s kun je meenemen naar de volgende maand. Print je extra pagina’s dan kosten die bij de abonnement soorten weinig tot en met vaak € 1,- per 10 pagina’s. Bij het zakelijk abonnement betaal je voor 15 pagina’s extra € 1,-. HP maakt voor deze service gebruik van speciale Instant Ink cartridges waar meer inkt in zit dan in de normale HP XL cartridges waardoor deze ook langer meegaan. Deze cartridges werken alleen met een actief abonnement. Alle cartridges blijven eigendom van HP en daarom ontvang je bij een nieuwe cartridge een retourenvelop zodat je de oude cartridge retour kunt sturen. Deze cartridges worden gerecycled.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten