Rustig woongebied Het Klavier

Rustig woongebied Het Klavier

Het Klavier is een rustig woongebied met mooie lanen en karaktervolle, authentieke woningen die de sfeer ademen van weleer. De belangrijkste toegangsweg naar Het Klavier loopt over de Molenstraat. Langzaam verkeer (fietsers en voetgangers) komen via de Kerkstraat de wijk in. Het Klavier is dé plek om te wonen voor mensen, jong en oud, die houden van het goede dorpsleven. De eerste fase met 25 woningen in project Het Klavier is inmiddels gebouwd, hiervan is nog één patiowoning te koop.

In fase 2 is in november 2015 gestart met de bouw van 3 woningen. Er kunnen nog 12 woningen gebouwd worden. Dit betreft een patiowoning, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand (geschakelde) woningen. Met de bouw van deze woningen kan direct na aankoop worden gestart. Omdat de bouw nog moet starten hebt u nog alle vrijheid om de indeling en het afwerkings­niveau van de keuken, het sanitair en het tegelwerk te bepalen. Hiervoor wordt u persoonlijk en vrijblijvend begeleid door onze kopersbegeleider Niels van den Berkmortel.

Woning kopen

Wie een woning koopt in Het Klavier, kan rekenen op begeleiding op maat. Het verkoopproces en de kopersopties worden toegesneden op de wensen van de klant. Deze persoonlijke aanpak geeft u de unieke kans om uw individuele woonwensen te realiseren. Veel van de individuele wensen zijn extra voordelig of zelfs gratis mee te nemen in de basisuitwerking en bouwvoorbereiding. Denk hierbij aan indelingswijzigingen, bouwkundige aanpassin­gen, het afwerkings­niveau of keuken, sanitair en tegelwerk. Dat kan de nodige meerkosten besparen. U krijgt één vaste adviseur van Adriaans Bouwgroep, Niels van den Berkmortel, waarmee u van het begin tot het einde contact heeft. Een directe lijn, waarmee u vakkundig wordt geholpen. Niels bespreekt met u de wensen, mogelijkheden en kosten, en regelt alles verder alles voor u. Service en ontzorgen staan bovenaan.

Lars Stiphout – Architect Het Klavier

Wat wonen in Het Klavier zo bijzonder maakt, is de grote variëteit aan woningen en de authentieke details in de architectuur. Architect Lars Stiphout van LSL Architecten: “Vroeger bouwde iedereen zijn eigen woning. Vandaar dat je in Brabantse dorpen veel variatie in bebouwing ziet. Dat gevoel van individueel en herkenbaar wonen brengen we terug in Het Klavier. Je ziet om te beginnen variatie in oriëntatie van de woningen op de straatzijde: sommige met de kopgevel, andere met de langsgevel. Dat geeft meteen een dorps gevoel.”12a8a4c

De kleuren van de bakstenen en dakpannen, de zinken dakgoten, de dakkapellen, de gevel- en deurornamenten, het gebruik van duurzame materialen in de bouw: aan alles is gedacht om een dorpswijk te creëren die oogt als vroeger maar het wooncomfort biedt van nu. Architect Lars van Stiphout: “Kijk je naar de openbare ruimte, dan zie je eenzelfde zorgvuldigheid. Het bestaande groen, bijvoorbeeld de haag aan de Molenstraat, wordt versterkt met nieuwe aanplantingen van bomen en groen. Alle voortuinen van de woningen krijgen bovendien een mooie groene haag. Dat versterkt het groene en dorpse karakter.”

https://www.ed.nl/laarbeek/kleiner-en-goedkoper-wonen-in-aarle-rixtel-kan-in-het-klavier~a524e9ab/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten