Prestige Veranda | Extra luxe veranda voor uw tuin!

Prestige veranda

Denk je na over het laten maken van een veranda of tuinkamer? Dan is de eerste keuze die je moet maken het ontwerp c.q. uiterlijk. Daar is heel veel keuze in, zowel qua kleurstelling als uitvoering. Wil je iets bijzonders, dan kies je voor de Prestige veranda. Deze veranda is speciaal door Verandasol ontworpen en daardoor exclusief. Hiermee geef je je jouw terras de uitstraling waar je naar zoekt. Je creëert een heerlijke plek om tijd door te brengen. Of je er nu zit met een goed boek of met vrienden en een goed glas wijn.

Robuust en stijlvol

Ben je op zoek naar een robuuste tuinkamer dan is de Prestige veranda een uitstekende keuze. Er wordt gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit, onder andere extra brede staanders en goten van 250 x 200 mm. De goten zijn extra verstevigd. Hierdoor is het zelfs mogelijk een overkapping tot 7 meter op twee palen te laten steunen zonder dat deze instort. Je veranda wordt voorzien van een dak met helder glas waar zo veel mogelijk daglicht door naar binnen kan stromen zodat je niet het idee hebt dat je ‘opgesloten’ zit. Het dak is voorzien van een niet zichtbare dakhelling zodat hemelwater er niet op blijft staan.

Wordt het een veranda of een tuinkamer?

Je kunt met behulp van een overkapping van Prestige veranda een veranda creëren waar je heerlijk onder kunt zitten. Lekker genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar of van de laatste mooie dagen voordat de herfst echt zijn intrede doet. Wil je het hele jaar genieten van het comfort van extra ruimte dan laat je wanden plaatsen om er een mooie tuinkamer van te maken. Deze kamer kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Je kunt er een gezellige zitkamer van maken waar je bezoek ontvangt of lekker ontspant. Maar hij is ook prima geschikt als werkruimte als je vanuit huis werkt. Je kunt er zelfs een slaapkamer op de begane grond van maken.

Kies jouw favoriete kleur

De Prestige veranda of tuinkamer is standaard leverbaar in twee kleuren. Je kunt kiezen voor antraciet of voor crème structuurlak. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om deze in elke gewenste RAL kleur te laten poeder coaten. Hiermee kun je jouw nieuwe veranda of tuinkamer de uitstraling geven die past bij het huis of die jij gewoon het mooist vindt. Uiteraard kun je, zeker als je voor een tuinkamer kiest, daarna de inrichting ter hand nemen met leuke meubels en je kunt ook gewoon items zoals kunst of een klok aan de wanden ophangen. Voor het creëren van een knusse tuinkamer kun je kiezen uit verschillende voor- en zijwanden, al dan niet voorzien van ramen. Uiteraard wordt er een deur geplaatst zodat je vanuit je tuinkamer zo je tuin in kunt lopen.

Jouw nieuwe tuinkamer is maatwerk

Kies je voor een Prestige veranda tuinkamer of veranda dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor maatwerk. Een medewerker van Verandasol komt bij je langs om de door jou gekozen veranda of tuinkamer precies in te meten. De adviseur kijkt dan ook gelijk of er nog zaken zijn waarmee rekening moet worden gehouden. De montage kan dan zonder vertragingen worden uitgevoerd en je krijgt uiteraard ook meteen een definitieve prijsopgave. Zo weet je waar je rekening mee moet houden. Onaangename verrassingen achteraf zijn niet aan de orde. Er wordt een afspraak gemaakt voor de levering en montage. Zodra deze is uitgevoerd kun je direct genieten van jouw extra ruimte of van een overdekt terras.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Enthousiast geworden over de Prestige veranda? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor de plaatsing van een fraaie veranda of tuinkamer. Geef jouw wensen aan ons door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze door te nemen en je een passend aanbod te doen. 

https://verandasol.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten