Plantenbakken en moestuintafels voor jouw tuin

Als je een grote tuin hebt, vergt dit vaak veel onderhoud. Alleen gras is makkelijker, maar ook erg saai. Een oplossing om toch wat variatie in de tuin aan te brengen zonder veel extra onderhoud, is het plaatsen van plantenbakken met daarin je favoriete planten en kleurrijke bloemen. Wil je liever je eigen groenten verbouwen, kies dan voor een handige en mooi uitziende moestuintafel.

Moestuintafels

Door het gebruik van moestuintafels kun je groente verbouwen zonder op je knieën in de tuin te hoeven zitten. De moestuintafels staan op poten en kunnen daardoor op iedere plek in de tuin neergezet worden. Je haalt zonder veel lichamelijke inspanning met gemak het onkruid tussen de planten uit en kunt de groeiende groenten goed in de gaten houden. Ook het watergeven gaat een stuk makkelijker met een moestuin op poten. Als de planten geen vrucht meer dragen vervang je ze gewoon voor nieuwe planten, passend bij het seizoen. Zo heb je het hele jaar door plezier van een goed gevulde moestuin.

Plantenbakken

Als je een moestuintafel wel leuk vindt, maar liever tegen een kleurrijke bloemenpracht aan wilt kijken, kun je er ook voor kiezen om een aantal mooie plantenbakken neer te zetten. Robuuste bakken, zoals cortenstaal plantenbakken, gecombineerd met mooie en kleurrijke bloemen en planten geven de tuin net wat extra sfeer. Hun karakteristieke roestbruine uiterlijk zorgen voor een mooi contrast met het groen van de planten. Je kunt ze overal neerzetten en meer diepte in de tuin creëren. Planten in bakken zijn gemakkelijk te onderhouden. Je kunt verschillende soorten combineren om zo een mooi effect te krijgen. Cortenstaal plantenbakken zijn er in verschillende maten en vormen en passen in iedere tuin.

Of je nu kiest voor een kleinschalige moestuin in en moestuintafel of liever kijkt naar een bloemenpracht in een mooie cortenstaal plantenbak, je ziet dat er veel mogelijk is om ook jouw tuin net wat meer eigenheid te geven.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten