Houten badkamermeubels op maat van de Groningse meubelmakerij en woonwinkel Teakea.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamermeubel? Woonwinkel Teakea heeft een ruim aanbod aan houten meubelen voor de badkamer uit eigen werkplaats. Je kunt bij deze gezellige Groningse woonwinkel uit Tolbert een ruim badkamer assortiment vinden met badkamermeubels gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en marmer. Alle meubelen zijn behandeld met een houtolie om het hout tegen vocht- en vetvlekken te beschermen. Zo kun je jarenlang van je nieuwe meubel genieten. Ook is Teakea gespecialiseerd in maatwerk en ontwerpt en maakt het bedrijf graag badkamermeubelen op maat voor haar klanten. In dit blog kun jij alvast een kijkje achter de schermen nemen bij deze leuke woonwinkel! 

 

Stel je eigen badkamermeubel op maat samen bij Teakea

Bij Teakea kun je alles zelf samenstellen. Jij kiest de houtsoort, de kleurcoating, de vorm, de afmetingen van jouw ideale meubel en Teakea doet de rest. Je kunt dus eigenlijk alle kanten op gaan. Je kunt voor modern en strak hout kiezen, maar ook voor ruw en robuust hout. Je kunt kiezen voor een lichte of een donkere kleurcoating over het hout. Je kunt voor simpel gaan. Bijvoorbeeld een open badkamermeubel met veel plankjes. Of je kunt voor een complexer design gaan. Bijvoorbeeld een gesloten badkamermeubel met deuren en/of lades. Een ding is in ieder geval zeker: Met een houten meubel in je badkamer haal je de natuur in huis. 

 

Een stijlvolle waskom om je badkamermeubel compleet te maken

Een badkamer wastafel is natuurlijk niet compleet zonder een stijlvolle waskom. Wil je echt voor iets unieks gaan? Dan zijn Teakea’s waskommen gemaakt van marmer en riviersteen misschien wel interessant voor jou. De kommen zijn verkrijgbaar in het wit, gebroken wit met een roze of gele tint, lichtgrijs en donkergrijs. De kleur van een marmeren of rivierstenen kom is natuurlijk volledig afhankelijk van de natuur waar het verkregen is. Opnieuw keert de natuur terug in je badkamer met deze bijzondere waskommen.

 

Badkamer maatwerk en service van Teakea 

Hoe werkt dat maatwerk bij Teakea nou eigenlijk? Dat is een goede vraag. Het begint allemaal met jouw idee. Bedenk goed wat jouw wensen zijn voor een nieuw badkamermeubel. Zoals al eerder benoemd: het hout, het design en de vorm en natuurlijk de afmetingen. Dit is natuurlijk best lastig om je allemaal te bedenken. Daarom kun je altijd een afspraak bij Teakea inplannen. Na afloop van je maatwerk afspraak krijg je zelfs een vrijblijvende offerte van je badkamermeubel. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! 

 

Badkamer inspiratie opdoen in de showroom

Om een idee van de mogelijkheden te krijgen heeft Teakea ook een nieuwe badkamer showroom geopend! In deze showroom staan ongeveer 30 verschillende standaard badkamermeubel designs. Alle deze standaard designs staan er ter inspiratie en kunnen makkelijk worden aangepast. Wil je een andere afmeting, kleur, hout afwerking of bijvoorbeeld extra planken of lades? Dat is altijd mogelijk. Ook kun je in deze showroom enorm veel verschillende waskommen bekijken en reserveren. Omdat iedere waskom natuurlijk identiek is kun je ook alvast een waskom met een bepaalde vorm die je mooi vindt reserveren. Als je badkamermeubel vervolgens af is, krijg je die waskom meteen meegeleverd!

Kortom, wil jij een uniek meubel dat perfect aansluit op jouw persoonlijke interieur wens? Kom dan gezellig langs in de vernieuwde showroom van Teakea om alvast badkamer inspiratie op te doen. Ook mag je altijd even spieken in de werkplaats. De winkel is gelegen in het plaatsje Tolbert aan de Leuringslaan 40  en is makkelijk te bereiken via de A7.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten