Op zoek naar een dakdekker in de buurt?

Wanneer je een eigen huis hebt is onderhoud een regelmatig terugkerend punt van aandacht. Ook je dak moet in goede staat zijn en blijven. Lekkage is anders al snel aan de orde, om van ernstiger problemen maar niet te spreken. Het is prettig om dan een goede dakdekker in de buurt te hebben die je vertrouwt en die goed werk levert. In bijna heel Nederland kun je daarvoor terecht bij een Eigenhuis dakdekker. Dat is een bedrijf met ervaring met werknemers die weten wat ze doen. Ook in de provincie Brabant zijn vestigingen van Eigenhuis dakdekker, dakdekker Eindhoven bijvoorbeeld.

Wat doet een Eigenhuis dakdekker?

Een dakdekker is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van daken. Zo is het repareren van stormschade een bekende en veelvoorkomende activiteit. Het repareren van lekkages is een andere. Maar er moet soms meer gebeuren aan een dak, zoals het vervangen van onderdelen die versleten zijn. Om goed te kunnen beoordelen wat er aan een dak moet gebeuren moet je een vakman zijn. Een dakdekker Eindhoven is dat. Elke Eigenhuis dakdekker heeft een VCA-certificaat en kan je goed advies geven. Je kunt een gratis dakinspectie aanvragen, zowel voor een bestaande woning als voor een nieuw huis. Op basis daarvan wordt zonodig daarna een zorgvuldige offerte opgesteld. Ook is er een spoedservice; ontstaat er ergens onverwacht lekkage dan kan men in de regio Eindhoven binnen een uur op je dak staan.

Soorten dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking. Een regulier pannendak is de bekendste. Voor platte daken en licht hellende daken is bitumineuze of bitumen dakbedekking heel bekend. Het heeft een aantal eigenschappen dat het heel geschikt maakt om als dakbedekking te dienen. Het gaat lang mee, zo’n twintig tot dertig jaar. Het is behoorlijk waterdicht en op een plat dak heeft het geen last van windstoten en daarmee wordt het één van de meest waterdichte dakoplossingen. Wanneer het dak goed schoongehouden wordt is bitumen net zo waterdicht als een pannendak. Een bitumen plat dak laat zich ook goed combineren met dakisolatie. Dat draagt bij aan een comfortabel huis en een lagere energierekening. Eigenhuis dakdekkers hebben zoveel vertrouwen in dit materiaal dat ze 15 jaar garantie geven op deze soort dakbedekking. Ook zijn zij gespecialiseerd in platte daken. Daarmee is dit bedrijf de aangewezen specialist om bitumen te leggen, te repareren of te vervangen op je platte dak. Ook de combinatie met dakisolatie kan door hen worden uitgevoerd.

Eigenhuis

Eigenhuis is actief in het hele land en heeft vestigingen in veel steden, waaronder de vier grootste steden van Nederland. Ook de vijfde stad van Nederland, Eindhoven, kent een eigen Eigenhuis dakdekker. Sterker nog: dakdekker Eindhoven is de basis van het bedrijf. In de loop van de tijd zijn er vestigingen bij gekomen en nu staat het bedrijf door heel Nederland binnen een mum van tijd op je stoep. Ook de gratis dakinspectie is aan te vragen door het hele land.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten