Oduman waterpijpen uit Turkije verkrijgbaar in Nederland

Oduman waterpijpen uit Turkije verkrijgbaar in Nederland

Op de markt zijn verschillende waterpijpen verkrijgbaar op de markt. Een welbekende merk is natuurlijk het merk Oduman uit Turkije. Deze Turkse waterpijpen zijn bekend door hun speciale uiterlijk. Deze waterpijpen hebben vaak alleen een vaas waarop de tabakskop direct aangesloten zit. Hierdoor heeft de producent een unieke lijn van shisha’s op de markt gezet tegen een goede prijs.

Niet alleen thuis wordt er vaak gerookt uit een Oduman waterpijp maar ook in shisha lounges wordt er regelmatig gebruik gemaakt van deze hookahs. Er is goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van deze tafelmodel waterpijp. De shisha’s zijn gemakkelijk schoon te maken doordat ze bestaan uit heel weinig onderdelen.

Tijdens het schoonmaken haal je de tabakskop van de shisha af, de stang die in het water gaat en de shisha slang en je kan beginnen aan het schoonmaken van je waterpijp. Bij andere shisha merken zijn er ook andere onderdelen die je apart moet schoonmaken. Dit is een heel groot pluspunt van dit merk.

Er is eigenlijk maar één negatief punt te vertellen over deze waterpijp en dat is dat er geen tabakskop bij deze shisha wordt meegeleverd waar dat bij sommige andere merken wel het geval is. Aan de ene kant kan dit gezien worden als negatief als je op zoek bent naar een complete set en aan de andere kant heb je hierdoor wel de mogelijkheid om een tabakskop te kiezen die jij wilt gaan gebruiken. Als er een standaard tabakskop bijgeleverd zou worden dan zou je in principe ook betalen voor iets wat je misschien niet wilt gebruiken.

Bij ShishaQuality zijn er verschillende waterpijpen van Oduman verkrijgbaar. Naast de shisha’s die Oduman levert, verkoopt ShishaQuality ook accessoires en onderdelen van Oduman. Wil jij je Oduman shisha bijvoorbeeld uitbreiden met een originele tabakskop en heat management device van Oduman dan ben je bij ShishaQuality aan het juiste adres.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten