Lash lift voor prachtig gekrulde wimpers


Lash lift voor prachtig gekrulde wimpers

Het meest verkochte en gebruikte make-upproduct op de markt is, zoals iedereen kan raden, mascara. Mooie, donkere, volle en gekrulde wimpers maken iedere look af, of het nou om een no make-up make-uplook gaat, om een glamoreuze full face, of zelfs een nette look voor naar kantoor; gekrulde wimpers maken de oogopslag vrouwelijker, frisser en kunnen een gezicht sprekender maken.

Wat is een lashlift?

Mascara is een geweldig product, maar het is nog fantastischer om iedere dag op te staan met al perfect gesepareerde en gekrulde donkere wimpers. Hier bestaat de lash lift voor! Bij deze behandeling worden de wimpers namelijk permanent in de krul gezet op een vakkundige manier door professionals. Dit zorgt ervoor dat jouw wimpers voor hun hele leefcyclus (dat ongeveer een maand tot zes weken duurt) perfect gekruld blijven. Ook is het mogelijk om bij de behandeling de wimpers te verven. Vooral op rode en blonde wimpers is het verschil enorm – alsof je altijd een subtiel laagje van de meest natuurlijke en perfecte mascara draagt, zonder klontjes of warrigheid!

Wimpers krullen: hoe gaat het in zijn werk?

Wimpers liften is een erg nauwkeurige klus, waarvoor potentieel gevaarlijke vloeistoffen worden gebruikt. De wimper wordt namelijk met een chemische stof gepermanent en de krul wordt vervolgens met een andere chemische stof gefixeerd. Het is daarom ontzettend belangrijk om deze handelingen door een professional te laten uitvoeren, die heel precies en delicaat te werk gaat rondom de ogen. Daarnaast hebben professionals toegang tot de producten van meest hoogstaande kwaliteit, die constant getest worden op hun veiligheid en bestanddelen.

De behandeling

De lashlift behandeling zelf duurt ongeveer een half uurtje. Ten eerste worden de ogen goed gereinigd zodat de behandeling goed pakt. Vervolgens worden de wimpers nauwkeurig gekamd en in de beste houding gelegd om ze te krullen; wat die houding zal zijn, hangt af van de wimperlengte en oogvorm. De wimpers worden daarna gepermanent en gefixeerd, om ten slotte de behandeling af te sluiten met een voedende treatment om jouw wimpers sterk en glanzend te behouden. Je ziet direct resultaat en hoeft er zelf verder helemaal niets aan te doen! De enige aftercare waar jij zelf voor moet zorgen is om de eerste dag je wimpers zo goed mogelijk droog houden, zodat de krul precies zoals jouw specialiste die in je wimpers heeft gezet blijft zitten.

 

https://droomwimpers.nl/lashlift/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten