VL Wonen
Winkels

Koop kleding in bulk voor groothandels

Wil je grote aantal t-shirts, tassen of andere kleding bestellen voor jouw winkel? Dan heb je een groothandel nodig die handelt in kleding. Voor deze groothandels geldt altijd dat je er grote aantallen kleding kunt kopen tegen voordelige prijzen.

In de groothandel kleding van Wordans vind je een enorm assortiment aan verschillende kledingstukken en zijn de meeste stukken verkrijgbaar in enorme oplages. Zo koop je zonder probleem in één keer honderden t-shirts of andere kledingstukken. De kleding is gemakkelijk online te bestellen en zelfs te personaliseren. Ideaal als je op zoek bent naar honderden t-shirts met dezelfde opdruk.

Je kunt zo ook een eigen merchandise lijn bestellen en een logo of tekst mee sturen die op een product moet komen te staan. Dit kan kleding zijn, maar er is ook merchandise als koffiemokken, waterflessen, pennen en nog veel meer personaliseren en bestellen.

Meer bestellen = lagere kosten

Hoe meer je bestelt bij een kleding groothandel, hoe meer je bespaart aan kosten. Waar je tien shirts kan kopen voor €4,03 per stuk daalt die prijs al naar €2,35 als je meer dan 576 van hetzelfde t-shirt bestelt. Voor de grote winkels die graag een flinke kleding voorraad willen is het dus een hele handige, en voordelige, manier om het assortiment aan te vullen.

Je vindt bij deze groothandel naast t-shirts ook nog truien, tassen, polo’s, jassen, mutsen, hemden, werkkleding, sportkleding, accessoires en merchandising. Er is ook een aparte pagina voor duurzame producten en producten in de uitverkoop zodat je gemakkelijk online de perfecte kleding kan vinden.

Merkkleding in grote aantallen kopen

Ook merkkleding kopen kan goed bij de kleding groothandel. Je vindt hier namelijk tientallen verschillende topmerken die je in grote aantallen aan kan kopen. Overal staat bij hoeveel stuks er nog beschikbaar zijn van een bepaald kledingstuk zodat je nooit een aankoop misloopt en precies weet hoeveel je kan bestellen.

De verzending is bij de kleding groothandel Wordans altijd gratis en de meeste producten heb je binnen enkele werkdagen binnen.