Je huis gezellig inrichten

Je huis gezellig inrichten

Ons huis, de plek waar we ons veilig en thuis willen voelen. Niet alleen is het belangrijk dat ons huis veilig is, maar ook een gezellig interieur zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling. Een goed ingericht huis draagt dus niet alleen bij aan de sfeer en gezelligheid van ons huis, maar ook aan onze eigen gemoedstoestand. Wanneer we ons namelijk begeven in een omgeving  die we aangenaam en fijn vinden, voelen we ons vaak ook zelf een stuk prettiger. Je kunt je huis op verschillende manieren ontzettend gezellig inrichten. Hoe je dit kunt doen, vertellen we je hier.

Accessoires

Een gezellig huis begint met de juiste kleuren. Zo kun je kiezen voor een donkere, lichte of felle kleur muur. Wanneer je gaat voor een schilderij ofmuurcirkel, dan is de kleur van je muur belangrijk voor de uiteindelijke keuze van je wanddecoratie. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je kiest voor een felle kleur muur, dit in combinatie met soortgelijk gekleurdemuurcirkels, dit het geheel niet helemaal ten goede komt. Daarnaast is het ook goed rekening te houden met de kleuren die je gebruikt voor de accessoires op bijvoorbeeld je tafel, kast of vensterbank. Door vanuit een rustige basis te starten, kun je dit met de toevoeging van enkele gekleurde accessoires wat extra cachet geven. Door verschillende hoogtes en kleuren met elkaar te combineren, zorg jij ervoor dat je het geheel wat extra’s meegeeft.

Meubels

Onze meubels bepalen voor een groot deel de sfeer in huis. Toch kun je met wat creativiteit ook van oude saaie meubels iets leuks maken. Zo kun jij je bank eenvoudig opfleuren door het gebruik van één of meerdere kussens, maar ook je dressoir door deze te vullen met verschillende soorten accessoires. Zo is een kandelaar, kaarsenhouder of eventuele tafellamp bij uitstek geschikt ter decoratie voor je dressoir. Vind je het nog ietwat te kaal, dan kun je boven je dressoir of bank kiezen voor één of meerdere wandcirkels. Deze shop je eenvoudig bijknuslifestyle.nl Toch niet zo’n fan van ronde decoratie, dan is een schilderij zowel vierkant als ovaal een goed alternatief. Houd er echter wel rekening mee, dat wanneer je hiervoor kiest, je deze exact in het midden hangt. Het is natuurlijk geen gezicht, dat jij je schilderij niet in het midden van de bank of je dressoir hebt hangen. Zorg er daarom dus voor die tijd voor, dat je het geheel voor je daadwerkelijk begint met boren goed hebt opgemeten.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten