Huizenmarkt in Assen

Huizenmarkt in Assen

Als u op zoek bent naar koopwoningen in Assen, zult u verrast zijn door de grote keuze aan woningen die beschikbaar zijn. Assen is een prachtige stad in Drenthe, Nederland, bekend om haar historische bezienswaardigheden, mooie parken en gezellige winkelstraten. De stad heeft ook een rijke cultuur en een levendige studenten scene.

Een van de populairste wijken in Assen is het centrum van de stad. Hier vindt u prachtige, oude gebouwen die sfeervol gerenoveerd zijn, evenals moderne nieuwbouwwoningen. De locatie is ideaal, want alles is dichtbij: winkels, restaurants, openbaar vervoer en de groene omgeving van het Drents-Friese Wold. Ideaal voor gezinnen, stellen of studenten die op zoek zijn naar een woning in een levendige wijk.

Een andere populaire wijk voor degenen die een huis willen kopen in Assen is Noord. Hier vindt u veel groene ruimte en rust, en toch zijn de winkels, restaurants en openbaar vervoer op korte afstand te bereiken. De wijk is populair bij gezinnen, omdat er veel scholen in de buurt zijn.

Als u op zoek bent naar een betaalbare woning, kunt u ook overwegen om in de wijk De Klanderij of De Punt te wonen. Hoewel de woningen hier ouder zijn, zijn ze vaak groter en hebben ze een eigen oprit of tuin. Deze wijken zijn populair bij starters en kleine gezinnen.

Huurwoningen in Assen

Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een woning te huren. Als u op zoek bent naar een huurwoning in Assen, zult u verrast zijn door de grote keuze aan woningen die beschikbaar zijn.

Ook voor huurwoningen geldt dat het centrum van de stad het meest populair is. Hier vindt u een mix van oude, sfeervolle gebouwen die zijn gerenoveerd, evenals moderne nieuwbouwwoningen. De locatie is ideaal, want alles is dichtbij: winkels, restaurants, openbaar vervoer en het Drents-Friese Wold. Deze wijk is ideaal voor studenten, stellen of mensen die op zoek zijn naar een woning in een levendige omgeving.

Er zijn ook veel sociale huurwoningen beschikbaar in Assen, die vaak worden aangeboden door woningbouwcorporaties. Deze woningen zijn vaak gericht op specifieke doelgroepen, zoals ouderen, gezinnen met een laag inkomen of mensen met een beperking.

Kopen of huren in Assen

Kortom, Assen biedt een grote verscheidenheid aan koop- en huurwoningen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning. Of u nu op zoek bent naar een appartement in het centrum van de stad, of een ruime villa met een grote tuin in één van de andere populaire wijken. Assen heeft het allemaal.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten