Funda

Wat is funda?

De NVM en Wegener richtten in 2001 samen funda op. Funda zou de aandelen in Wegener Media verwerven. NVM Holding BV is nu eigenaar van het platform. Stichting Administratiekantoor Funda is ook eigenaar. Gegevens: Funda Real Estate BV. Huys Europa. Piet Heinkade 167-173, en 1019 GM Amsterdam. Sinds 2018 is Quintin Schevernels de CEO van funda. Quintin Schevernels, sinds 2018 CEO van funda, verklaarde onlangs dat hij het bedrijf in 2021 zou verlaten. Hij kan zijn plannen zoals hij deze in gedachte had niet uitvoeren.


 

Funda huurwoningen en koopwoningen

Funda is de grootste woningwebsite van Nederland. De site herbergt een groot deel van de beschikbare huizen te huur en te koop in Nederland. Funda is het ideale startpunt om een woning te zoeken. Hoe vind je tussen al dat aanbod de juiste woning? Met Funda kunt u zoekresultaten filteren op basis van uw voorkeuren en behoeften. Je kunt filteren op prijs maar ook op hoeveel slaapkamers je wilt en welk energielabel ze hebben. Funda is een website die toegankelijk is via een smartphone of tablet.

Account aanmaken funda

Registreer voor toegang. We maken een account aan voordat we beginnen met zoeken. Als je serieus bezig bent met je huizenjacht, is een account bij Funda essentieel. U kunt zonder account naar uw buren blijven kijken als u niet serieus op huizenjacht bent. Maak een account aan zoals dit:

Ga naar funda.nl Inloggen staat bovenaan deze pagina. Als u geen account heeft, is dit de juiste knop “inloggen” Typ uw naam in het vak onder “Voornaam” Typ uw achternaam in het vak onder “Achternaam” Voer uw e-mailadres in door in het vak onder “E-mailadres” te klikken. Voer een wachtwoord in het onderstaande vak in.

Registreren

Funda stuurt u nu een e-mail. Funda biedt nu extra functies, waaronder de mogelijkheid om zoekopdrachten op te slaan en interessante panden te vinden. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht als er een woning is die overeenkomt met uw zoekopdracht.

Inloggen op funda

Log bovenaan de pagina in. Vul in het onderstaande veld het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie op funda. Voer het wachtwoord in dat u kiest door op het vakje onder “Wachtwoord” te klikken. U kunt het vinkje niet aangevinkt laten om mij uit te loggen wanneer u de site verlaat.

Funda is de beste plek om uw huis te zoeken. Begin met het bekijken van de beschikbare woonruimte. Op de homepage van funda kunt u ervoor kiezen om een huis te kopen of te huren. Selecteer Kopen , Huren of Bouwen . In het vak met de titel “Stad, buurt, adres, enz.” Klik. Typt u waar u een woning wilt zoeken. Terwijl u typt, verschijnen er suggesties. Selecteer de juiste.

 

https://watismijnhuiswaard.com/funda

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten