Eettafel: belangrijkste trends voor 2022

De eetkamer is een fundamentele kamer van het huis. De inrichting van deze kamer, die symbool staat voor gezellige momenten met familie en vrienden, moet het comfort van de gasten garanderen. In de eetkamer is de tafel het sterelement van deze kamer. Daarom moeten bij de keuze alle details in acht worden genomen.

Bij het kopen van eettafels moet je rekening houden met de trends die de komende maanden zullen komen. Zij vormen een combinatie van materialen, die je in staat stelt stukken vol schoonheid en persoonlijkheid te verkrijgen, die zullen opvallen tussen alle meubelen die deze kamer versieren.

Gekleurde glazen eettafels

Glazen eettafels zijn de laatste jaren een belangrijke hoofdrolspeler bij de inrichting van de eetkamer. De trend voor 2022 is te investeren in eettafels met gekleurde glazen bovenbladen. Gecombineerd met metalen poten, resulteren ze in stukken vol moderniteit en avant-garde.

Eettafel van hout en metaal

De industriële stijl is nog steeds in de mode. Het streven naar open ruimten die zowel dienen als plaats om te werken als om mensen van nabij te ontmoeten, krijgt steeds meer aanhangers. De tafel vervult niet alleen de functie van een eetplaats, maar wordt ook een multifunctioneel meubelstuk waarop je ook kunt werken.

Modellen met een combinatie van hout in het bovenblad en metaal in de poten passen perfect in dit concept en worden steeds meer gewaardeerd.

Uitschuifbare eettafels met porseleinen blad

Tegenwoordig is in de woninginrichting de schoonheid van meubelen even belangrijk als de functionaliteit ervan. Men zoekt meubelen die in verschillende situaties kunnen worden gebruikt zonder te worden aangetast.

In die zin zijn uitschuifbare eettafels met porseleinen blad steeds meer in trek. Ze kunnen worden gecombineerd met metalen poten of met houten poten. Het resultaat is een spectaculaire tafel die de ster van de eetkamer wordt.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten