Diverse tips om buiten net zo lekker te loungen als binnen

Nu het mooie weer in aantocht is en de zomer bijna voor de deur staat, wil je uiteraard lekker naar buiten om van het mooie weer te genieten. Wellicht heb je binnen een bank staan, waar je op kan ontspannen. Als ik jou vertel dat je net zo lekker kunt relaxen buiten, door middel van een loungeset. Dit artikel geeft extra informatie op het gebied van loungesets en waar je z’n loungeset kunt halen. Zodat je optimaal kunt genieten van het aankomende lekker weer.

Verschillende sets

Een loungeset is een overkoepelende naam voor een groot scala aan soorten loungesets die gekocht kunnen worden. Een loungeset heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kan er gekozen worden voor een loungeset met materialen zoals hout, kunststof of metaal. Een onderscheid is te maken in een enkele stoel, een tweezitter of een complete hoekbank. Afhankelijk van de gezinsgrootte kan er uiteraard ook gekozen worden voor een combinatie in bovengenoemde variaties. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor twee tweezitters en een bijpassende tafel, zodat het hele gezin kan zitten. De loungesets hebben vaak een stevig frame van metaal, waar kunststof of hout wordt gebruik om de buitenste laag te creëren. Dit wordt vaak gedaan met een vlechttechniek. De bank zelf is één ding, de kussens zijn een ander. Je wilt natuurlijk lekker kunnen zitten. Vaak zitten de kussens bij het totaalpakket, wil je nu toch zelf de kussens kiezen, dan kan er in overleg vaak iets geregeld worden. 

 

Maar waar schaf je een loungeset nu aan? Er zijn ontzettend veel aanbieders die een loungeset aanbieden. Hierdoor kan je het overzicht verliezen. Een voorbeeld in dit artikel, is de Van der Garde loungeset. Van der Garde heeft een zeer breed assortiment op het gebied van loungesets. Zoals eerder besproken, is het mogelijk om eenzitter, tweezitters of hoekbanken aan te schaffen. Een houten, kunstof of metalen uitstraling zorgt voor de uitstraling die jij mooi vindt. Wanneer je de loungeset buiten laat staan, kan het weer ervoor zorgen dat de kwaliteit snel achteruit gaat. Van der Garde biedt zelfs de keuze om ‘weather proof’ loungesets te kopen. Deze kan je ongestoord buiten laten staan, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Zo heb je er ook geen omkijken naar.

 

Door de ruime keuze is er voor iedere tuin een passende loungeset beschikbaar. Zo kan je met het hele gezin ultiem buiten genieten als het mooie weer aan de hemel staat!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten