De juiste verhuisdozen

Hoera, een nieuw huis! Een nieuwe en spannende tijd breekt aan. Maar eerst moet je alle spullen uitzoeken en inpakken. Dit kan erg stressvol en vermoeiend zijn, want waar begin je? Verhuisdozen van goede kwaliteit zijn van belang als je wilt dat al je kostbare spullen heelhuids op het nieuwe adres aankomen. Helaas zijn verhuisdozen vaak onnodig groot, waardoor er veel ruimte verloren gaat. Dat is natuurlijk zonde. Een doos op maat bestellen is daarom een goed alternatief. Lees hier meer over verhuisdozen!

Verhuisdozen op maat

Een verhuisdoos op maat van Superdoos is een goede optie. Maar wat zijn nou de voordelen aan een doos die op maat gemaakt is? Wanneer de doos precies de juiste afmetingen heeft voor de spullen die erin moeten, weet je van tevoren wat voor soort busje of vrachtwagen je moet huren voor het verplaatsen van je spullen. Het is natuurlijk wel zo fijn voor de portemonnee als je niet onnodig een vrachtwagen huurt terwijl het ook met een busje had gekund. Daarnaast zul je minder dozen nodig hebben omdat alles precies past. Dit scheelt weer onnodig heen en weer sjouwen. Een laatste belangrijk voordeel aan verhuisdozen op maat is dat het veel beter is voor het milieu.

Milieuvriendelijk verhuizen

Onder de huidige bevolking komt gelukkig steeds meer bewustzijn van de impact die wij als mensen achterlaten op het milieu. Dit geldt voor elk aspect van ons leven en dus ook wanneer we gaan verhuizen. Maar hoe kan je dit zo milieuvriendelijk mogelijk doen? Zoals je waarschijnlijk wel weet, stoten vrachtwagens en bussen veel Co2 uit. Dit is erg schadelijk voor de ozonlaag. We willen deze uitstoot dus zoveel mogelijk beperken. Een goede manier om hier mee te beginnen is dus door te verhuizen met verhuisdozen die op maat zijn gemaakt. Maar waarom? Als de dozen op maat gemaakt zijn kun je de ruimte die je nodig hebt voor het vervoeren exact berekenen. Op deze manier weet je dus ook precies welk vervoersmiddel je nodig hebt, waardoor de uitstoot tot een minimum beperkt kan worden. Daarnaast blijft het gewicht van de vrachtwagen of bus op deze manier ook zo laag mogelijk. Dit verminderd ook uitstoot. Met deze kleine aanpassingen kan ook jij de wereld een stukje beter maken.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten