De complete gids voor Koreaanse huidverzorgingsroutine en het effect ervan op de huid

De complete gids voor Koreaanse huidverzorgingsroutine en het effect ervan op de huid

Inleiding tot K-Beauty huidverzorgingsroutines

Een Korean skincare routine staat bekend om zijn uitgebreide huidverzorgingsstappen waarvan wordt gezegd dat ze je er jonger, gezonder en stralender uit kunnen laten zien. Het is geen ongewoon gezicht om vrouwen hun huidverzorgingsroutine in het openbaar te zien doen. Dit artikel behandelt de basisprincipes van de K-Beauty huidverzorgingsroutines, waarom het bestaat en hoe het de westerse schoonheidsroutines heeft beïnvloed. Het regime kan van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van hun specifieke behoeften, maar er zijn enkele algemene stappen die de basis vormen van een K-beauty-routine: reiniger, toner, essence of serum, lotion of crème en zonnebrandcrème.

De basic stappen van K-beauty huidverzorgingsroutines

De K-beauty huidverzorgingsroutine is een van de belangrijkste onderdelen van de K-beauty routine. Het is een stapsgewijs proces dat tot 20 minuten kan duren, maar het is de moeite waard voor mensen met een gevoelige huid. De stappen zijn als volgt: reiniging, toning, serum, vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème.

De eerste en tweede stap in de K-beauty huidverzorgingsroutine is het gezichtsreiniger. Deze stap moet worden gedaan met olie- en schuimreinigers, omdat deze het beste zijn voor het verwijderen van make-up en andere onzuiverheden van de huid.

De derde stap in de K-Beauty-routine is toning die moet volgen op het reinigen en moet worden gedaan met een water of een mengsel van water en alcohol. Toners verwijderen alle overgebleven make-up en maken de poriën strakker door overtollig vuil te verwijderen.

Na het reiniging en toning op de huid wordt een serum aangebracht. Vervolgens wordt een vochtinbrengende crème aangebracht, gevolgd door zonnebrandcrème.

De volgorde waarin producten worden aangebracht, hangt af van het huidtype en het gewenste resultaat van de persoon. De meest populaire toepassingsvolgorde begint met een serum, gevolgd door een vochtinbrengende crème en vervolgens zonnebrandcrème. Als u echter een vette huid heeft of een occlusief effect wilt, kunt u uw vochtinbrengende crème vóór uw serum of zonnebrandcrème aanbrengen.

https://kocosmo.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten