3 x Tips voor meer eiwitten eten

Eiwitten zijn vaak niet weg te denken bij het kweken van spieren en het groeien van je lichaam. Toch vinden veel sporters het soms lastig om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Hierdoor zien ze dat hun spiergroei niet tot het maximale gebracht kan worden. Wil jij meer eiwitten binnen krijgen en heb je hier hulp bij nodig? Lees dan de onderstaande tips zodat je binnenkort zonder problemen alle eiwitten binnen krijgt die je nodig hebt.

Dieet

Het allerbelangrijkste is je dieet aanpassen. Een erg duidelijke maar vaak vergeten bron van eiwitten is natuurlijk een ei zelf! Hier zit ontiegelijk veel eiwitten in, hierom is het jammer dat mensen dit vaak vergeten. Je kunt het beste dan ook je ochtend beginnen met een paar eieren. Je kunt beter je eieren koken als je niet zo’n grote eetlust hebt. Je kunt hardgekookte eieren vaker sneller naar achteren werken dan een gebakken ei op brood. Verder moet je zeker door de dag heen wat amandelen en andere noten eten. Bij het avond eten zijn quinoa en kip goede ingrediënten om bij de maaltijd te voegen.

Proteïne shake

Je kunt ook verschillende soorten proteine shakes proberen om aan te komen. Zo is de whey protein shake ook echt aan te raden. De whey protein shake zorgt ervoor dat jij genoeg eiwitten inneemt voor een maximale spiergroei. Je kunt ook voor eiwitpoeder kiezen en dit mengen met bijvoorbeeld melk of gewoon water.

Diëtist

Heb je toch nog zorgen over hoe het precies moet aanpakken of wil je gewoon zekerheid hebben over wat jouw lichaam nodig heeft? Raadpleeg dan altijd een diëtist. Diëtisten zijn experts die jou duidelijk kunnen vertellen wat jij nodig hebt en samen met jou een gepersonaliseerd voedingsschema kunnen opstellen. Zo ben je verzekerd van succes. Mocht je bijvoorbeeld nog met vragen zitten, kun je altijd contact opnemen voor het stellen van eventuele vragen.

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten