VL Wonen
Winkels

3 tips voor het opbergen van je tas

3 tips voor het opbergen van je tas

De kans dat jij als vrouw zijnde meer dan één tas in je bezit hebt, die is ogenschijnlijk relatief groot. Van enkele handtassen tot eventueel een schoudertas, want laten we eerlijk zijn, bij iedere outfit hoort een bijpassende tas vind je niet? Het opbergen van deze tassen, dat wil nog wel eens een enorme uitdaging zijn, want vaak hebben we een tas die we dagelijks meenemen naar ons werk en de andere tassen zijn voor speciale gelegenheden of bijpassende bij een bepaalde outfit. Om de kwaliteit van je tassen te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat jij je tassen goed opbergt, zodat ze niet kunnen beschadigen. Daarom geven wij je 3 tips die je daarbij kunnen helpen

Kast

Een walk in closet, voor velen van ons een absolute droom en slechts voor een aantal weggelegd. Toch kun je op een relatief eenvoudig manier een kamer omtoveren tot een ware walk in closet. Door enkele vakken kasten in de kamer te zetten in combinatie met bijvoorbeeld één of meerdere kledingrekken, tover jij eenvoudig je niet gebruikte kamer om in je eigen walk in closet. Dit is dan ook direct bij uitstek de geschikte plek voor het opbergen van je tassen. Tassen die je dagelijks gebruikt kun je wellicht beneden laten staan, want naast een luiertas, zal je ook je tas voor naar het werk vaker meenemen, dan dat je deze opbergt.

Haken

Wanneer je niet de beschikking hebt over een extra kamer of kast, dan zijn haken aan je muur de perfecte manier om je volledige tassen collectie aan op te hangen. Doordat de meeste tassen beschikken over een lusje of band, is het geen enkel probleem om ze aan een haak te bevestigen. Of het nu gaat om het opbergen van de rugzak heren van je man of om je eigen weekendtas, door ze netjes op te hangen, zullen ze in een veel betere conditie blijven dan wanneer je ze in de hoek gooit.

Wandplanken

Heb je weinig ruimte om je tassen op te bergen, dan is het handig om enkele planken aan de muur te bevestigen. Deze kun je zowel gebruiken voor je schoenen, tassen als eventueel wat persoonlijke accessoires om je kamer mee aan te kleden. Doordat wandplanken doorgaans geen essentiële ruimte in beslag nemen, zijn ze bij uitstek geschikt om je volledige tassen collectie op uit te stallen. Zo blijven je tassen niet alleen mooi, maar kun je er ook nog eens naar kijken.

 

Gerelateerde artikelen

Je huis gezellig inrichten

Koelkast vervoeren online

TV kijken met de Google Chromecast

Wat is een HP Instant Ink abonnement

Hoe draag je eigenlijk een horloge?

Waar moet je aan denken bij het kopen van een tv?