Werkkleding bedrukken

Veel bedrijven kiezen ervoor om het personeel van werkkleding te voorzien. Hiermee straalt een bedrijf professionaliteit uit en voor het personeel is het fijn dat ze niet hun eigen kleding hoeven op te offeren. Daarnaast ben je met een logo op kleding als bedrijf herkenbaar voor klanten. Er zijn veel verschillende soorten werkkleding, meestal voor katoen of een samenstelling van katoen gekozen. Maar waarom wordt er voor katoen gekozen?

Wat is katoen?

Katoen komt van een katoenplant. Wanneer de vrucht van deze plant rijp is, wordt de zaadpluis zichtbaar. Van zaadpluis wordt dan een katoenen stof gemaakt. Katoen kan wereldwijd worden gemaakt, maar de meeste plantages vind je in warmere landen.

Voordelen van katoen

  • Katoen heeft een lange levensduur en is slijtvast.

  • Het is een natuurlijk product waardoor het product fijn is om te dragen, het is zacht en prikt niet.

  • Ook neemt katoen vocht makkelijk op en is het luchtdoorlatend.

  • Als laatste is katoen makkelijk te wassen.

Waarom kiezen voor een samenstelling?

Een nadeel van 100% katoen is dat het snel kan gaan kreuken. Als je een samenstelling van katoen met polyester kiest, krijg je net een sterker en minder gekreukeld kledingstuk. Ook houdt polyester kleur beter vast. Een nadeel van deze samenstelling is wel dat een kledingstuk door polyester minder ademend is dan een product dat van 100% katoen is gemaakt. Voor kledingstukken zoals jassen en bodywarmers worden bijvoorbeeld 100% polyester gebruikt. 

Een betrouwbare 

Je kunt elk katoenen kledingstuk laten bedrukken. Bij een winkel als Drukwerkconcurrent kun je gemakkelijk je werkkleding ontwerpen of laten ontwerpen. Je kunt altijd bellen of mailen als je persoonlijk advies nodig hebt Wanneer het ontwerp naar wens is, wordt het ontwerp eerst gecontroleerd of het aan de kwaliteitseisen voldoet, voordat het drukproces begint. Zodra je bestelling klaar is, wordt deze naar je bedrijf opgestuurd met de gratis verzending. Mocht je niet zeker weten welke maten je nodig hebt, dan kun je een bestelling voor samples maken zodat je team eerst kan passen voordat je de bestelling plaatst.

 

https://drukwerkconcurrent.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten